x
Ze besluit een schoonheidsbehandeling…
Ze wast de toiletborstel in de vaatwasser en denkt dat het normaal is: haar vriend is geschokt Ze deelt de vreugde dat ze is afgestudeerd aan het graf van haar vader:

Ze besluit een schoonheidsbehandeling te ondergaan voordat ze gaat bevallen: een manier om er beter uit te zien op de foto's met haar dochter

09 November 2022 • Door Janine
1.105
Advertisement

9 maanden lang wachten op een baby is een heerlijk gevoel voor elke ouder, maar vooral moeders ervaren unieke emoties en hebben altijd de kleine bij zich. Juist om deze reden, als je de geboortedatum weet en je staat op het punt het nieuwe lid van de familie te verwelkomen, denk je er meteen aan om het moment vast te leggen om de schoonheid van het moment voor altijd te behouden. Er worden altijd veel foto's en video's gemaakt, en we proberen er natuurlijk op ons best uit te zien.

Iets waar de moeder van dit verhaal aan heeft gedacht. Twee dagen voor de geboorte van haar tweede kind besloot ze een schoonheidsbehandeling te ondergaan om er stralend uit te zien. De beslissing, die op sociale media werd bekendgemaakt, verdeelde gebruikers echter: sommige waren het ermee eens en anderen hadden er juist kritiek op. Laten we eens kijken.


Indy Clinton is een 25-jarige Australische moeder waar veel over wordt gepraat. De vrouw deelde, twee dagen na de geboorte van haar kleine Bambi, de vreugde met haar fans en ook de intentie om er mooi uit te willen zien op de foto's met de pasgeborene. Wat heeft ze gedaan om dit voor elkaar te krijgen? Ze koos voor schoonheidsbehandelingen.

In een video op haar TikTok-account liet de moeder van twee iedereen de voorbereidingsfasen zien en vervolgens het moment waarop ze, vergezeld van haar man, naar het ziekenhuis ging. Momenten van grote emotie voor de komst van de baby.

In de clip vertelt de vrouw over de voorbereiding met manicure, pedicure, bruiningscrème aangebracht op het lichaam en haar kapsel. Alle stappen om zich klaar te maken en er mooi uit te zien op de eerste foto's van Bambi.

Zoals te verwachten ging dit het web rond en de video is in totaal 1 miljoen keer bekeken. Maar ondanks de nieuwsgierigheid van de gebruikers, was niet iedereen het met haar eens. Waren er aan de ene kant mensen die het normaal vonden, waren er aan de andere kant velen die er kritiek op hadden. Ze voerden aan dat het beter zou zijn geweest om zich alleen te focussen op haar dochter, in plaats van op haar uiterlijk.

Advertisement

Wat vind jij ervan? Ging ze te ver om mooi te willen zijn ondanks dat ze op het punt stond om te bevallen?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt