Pas geadopteerd meisje ziet haar moeder tijdens een toneelstuk op school en kan haar blijdschap niet inhouden

Janine image
door Janine

13 Oktober 2022

Pas geadopteerd meisje ziet haar moeder tijdens een toneelstuk op school en kan haar blijdschap niet inhouden
Advertisement

De weg van pleegzorg en adoptie is een mooie reis, maar vol hobbels: vaak krijgen kinderen die eindelijk worden verwelkomd in een liefdevol gezin te maken met problemen die te groot zijn voor hun jonge leeftijd. Met het geduld en de liefde van nieuwe ouders zijn gezinnen echter vaak in staat om samen elk obstakel te overwinnen en het kind het vredige en zorgeloze leven terug te geven dat elk kind verdient.

Een voorbeeld is de kleine Amaris Traversy, een 2-jarig meisje dat al haar liefde aan haar nieuwe moeder toonde. Laten we eens kijken hoe.

via TikTok - @foster_into_motion

Advertisement
TikTok - @foster_into_motion

TikTok - @foster_into_motion

In een video die op TikTok wordt gedeeld en duizenden keren is bekeken, herkent de kleine Amaris haar moeder tijdens een toneelstuk op school: het kleine meisje wordt samen met haar klasgenootjes op een podium getoond tussen alle kinderen gekleed met hun papieren kronen terwijl ze een lied zingen geleid door hun leraar.

In de video lijkt Amaris zich niet op iets anders te kunnen concentreren dan op haar moeder: in feite kan je haar meerdere keren zien herhalen “dat is mijn moeder!" met een stralende glimlach en haar vinger wijzend naar de camera. Haar moeder, Genevieve Traversy, zit tussen het publiek, klaar om het tedere moment vast te leggen. In het bijschrift schreef de moeder dat ze dit moment filmde kort nadat ze haar dochtertje had geadopteerd.

Advertisement
TikTok - @foster_into_motion

TikTok - @foster_into_motion

"Het leek me dat dit het moment was waarop ze besefte dat ik nergens anders heen zou gaan. Ik moet al huilen als ik eraan denk", merkte de vrouw op. Amaris was nog klein toen ze in een pleeggezin werd geplaatst. Ze werd toevertrouwd aan Traversy, haar man Shawn en hun vier kinderen toen ze 18 maanden oud was. Toen ze bij hen thuis aankwam, vertrouwde ze de mensen niet. Ze trok zich terug als iemand probeerde dicht bij haar te zijn. "Ze had nog nooit uit een beker gedronken en had veel angsten, zoals het nemen van een bad en hield er niet van om aangeraakt te worden”, zei Genevieve.

"We moesten veel liefde over haar uitstorten. Er werd veel gehuild, niet alleen door haar, maar wij allemaal. Het was zwaar", zei Traversy, eraan toevoegend dat ze extreem trots is op hoe haar dochter is opgegroeid: "Nu is ze een fantastisch kind. Ze is vrolijk, vriendelijk, sociaal en houdt van turnen".

We hopen dat het zo blijft en dat het leven altijd alleen maar positieve dingen voor haar kan reserveren. Veel geluk!

Advertisement