Haar vriend verlaat haar de dag voor de bruiloft: ze verkoopt de trouwringen en gaat op huwelijksreis met haar moeder

Janine image
door Janine

04 November 2022

Haar vriend verlaat haar de dag voor de bruiloft: ze verkoopt de trouwringen en gaat op huwelijksreis met haar moeder
Advertisement

Wanneer relaties eindigen, is dat altijd onaangenaam. Na verloop van tijd realiseren mensen zich echter dat het de beste beslissing voor hen was, want als er geen wederzijds begrip of gevoel is, heeft het geen zin om door te gaan. Maar dat betekent niet dat afscheid nemen van iemand met wie je gewend was samen te zijn geen heel triest pad is. Iedereen heeft zijn eigen manier om met het einde van een liefde om te gaan en TikTok-gebruikster @laciiiegeesrna - of Lacie Gooch - koos een heel bijzondere.

via laciiiegeesrna/Tik Tok

Advertisement

"Na 5 jaar samen en de dag vòòr onze bruiloft, besloot mijn (nu) ex dat hij niet meer van me hield en niet meer wilde trouwen. En dat is oké", legde de jonge vrouw uit in de video die op TikTok werd gedeeld. "Wat ik deed was toch op huwelijksreis gaan, aangezien zijn ouders hadden betaald. Ik nam mijn moeder mee en we hadden een geweldige tijd. Toen ik terugkwam, nam ik mijn verlovingsring en de trouwring die hij had gekocht en ik ging naar de juwelier."

"Ik gebruikte dat geld om twee weken naar de Maagdeneilanden te gaan. Ik kwam terug, deed een fotoshoot om de jurk waarin ik zou trouwen te verbranden. Toen ons huis was verkocht, liet ik hem geen cent achter - aangezien de aanbetaling volledig door mijzelf was betaald - en ik vond een nieuwe baan”, vervolgde Gooch, eraan toevoegend dat het haar moeder was die voor het geannuleerde huwelijk betaalde en dat ze ongeveer 30.000 euro had verloren voor deze verandering van gedachte.

Advertisement

Gooch wilde er in ieder geval op wijzen dat het voor haar geen gemakkelijke tijd was: "Hoe graag ik ook zou willen dat iedereen denkt dat ik een sterk persoon ben, ik moet toegeven dat dit niet het geval is", schreef de jonge vrouw in een lange post op Instagram. "Ja, ik heb mijn jurk verbrand, ik voelde me geweldig en het hielp het genezingsproces. Maar wat je niet hebt gezien, is dat ik de vorige nachten mijn jurk alleen in mijn appartement droeg en huilde. Vandaag zie je deze foto van mij champagne drinkend en zorgeloos kijkend, maar wat je niet ziet is dat ik de hele dag in bed heb liggen huilen met mijn beste vriendin. Er zijn goede dagen en slechte dagen", voegde ze eraan toe.

De jonge vrouw legde uit dat ze een inspiratie wilde zijn voor degenen die een soortgelijk moment doormaken: "Veel mensen hebben me verteld hoe mijn berichten hen hebben geholpen hun moeilijkheden te overwinnen. Het is zo mooi om te horen dat wat ik heb gepost anderen heeft geholpen! Leun op de mensen om je heen voor comfort. Zoek een hobby. Schrijf je gedachten in een dagboek; het heeft me erg geholpen. Ik sta aan jouw kant in deze situatie".

Natuurlijk loste het uitdoen van de jurk, het verkopen van de trouwringen, de vakantie met de moeder en het delen van haar gedachten niet alles op, maar het hielp haar om zich beter te voelen. Wat vind jij van haar keuzes?

Advertisement