x
Bruidegom gooit de bruidstaart op een…
Ze wordt door haar officemanager naar huis gestuurd omdat haar jurk Ze werkt op een school als conciërge, jaren later wordt ze de meest geliefde lerares van het instituut (+ VIDEO)

Bruidegom gooit de bruidstaart op een "agressieve" manier naar de bruid: de scène leidde tot een verhit debat

14 November 2022 • Door Janine
21.730
Advertisement

Iedereen wil dat de trouwdag tot in detail perfect is, maar dit gebeurt bijna nooit: er staan ​​te veel variabelen op het spel om alles goed te laten verlopen, maar tenslotte worden zelfs de kleine "ongeplande" omgezet in positieve herinneringen die in staat zijn om de bruid en bruidegom elke keer dat ze eraan denken te laten glimlachen.

Dit was het geval met Kelsey Carson en haar bruidegom Tony, beiden uit Kingston, in Tennessee, Verenigde Staten. Het koppel koos ervoor om de video van het moment van het aansnijden van de taart te delen op het TikTok-account @kelsboyd3 en ontving honderden tegenstrijdige reacties. Laten we samen de redenen begrijpen.

via: DailyMail

De video - die maar liefst 2,8 miljoen views heeft bereikt - toont Kelsey en Tony die deelnemen aan de oude traditie van de "cake smash", een spelletje dat de bruid en bruidegom spelen bij het aansnijden van de taart: ze smeren allebei wat op het gezicht van de ander, maar - buiten het medeweten van Kelsey - had de bruidegom zijn eigen ideeën om dit moment "uniek" te maken. Kelsey hield het redelijk gepast: volgens de traditie nam de bruid een klein stukje taart en smeerde het op het gezicht van haar man. Het stel lachte, de gasten vermaakten zich en alles ging goed.

Toen het echter tijd was om te vertrekken, besloot Tony de inzet iets te veel te verhogen en een groot stuk taart in het gezicht van de bruid te gooien, met genoeg enthousiasme om haar achteruit te laten wankelen. Als je denkt dat de bruid het vervelend vond, heb je het mis: zowel Kelsey als haar kersverse echtgenoot lachten geamuseerd, ook nadat de taart op de grond terecht was gekomen. Veel gebruikers hebben hun gevoel voor humor echter niet begrepen.

Sommigen schrokken zelfs van wat ze zagen: "Het is niet alleen agressief, maar ook erg gênant", merkte een gebruiker op. "Als hij er geen problemen mee heeft om het tegenover al hun vrienden en familie te doen, is dat een probleem. Een enorme wake-up call", schreef een andere kijker.

Niet alle gebruikers hadden echter kritiek op het gebaar, verdedigden de echtgenoten en adviseerden gebruikers om niet te overdrijven: “Kom op zeg, ze moest erom lachen, ze was niet eens boos", merkte een man op. "Wauw, je zou nooit een relatie moeten hebben als je zo gevoelig bent", merkte een ander op.

Wat denk jij ervan?

Tags: WTFBruiloftenVerhalen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt