x
Ze sparen 5 jaar en geven hun moeder…
90 minuten overleden, en dan herstelt hij: In de steek gelaten hond in een bos met al zijn speelgoed wacht roerloos tot iemand hem opmerkt

Ze sparen 5 jaar en geven hun moeder een auto: "het was een bedankje voor alles wat ze heeft gedaan”

10 November 2022 • Door Janine
1.969
Advertisement

Naarmate we volwassen worden, beginnen we alle inspanningen van onze ouders gemakkelijker te begrijpen en - vaak - begint er een diep gevoel van achting voor hen te ontstaan, zo groot dat de kinderen ertoe worden aangezet iets te willen doen om hun dankbaarheid te tonen voor de mensen die voor hen gezorgd hebben.

Dit dachten ook de broers Daniel en Jason Knust uit Wollongong in Australië. De twee besloten namelijk de vrouw te bedanken die hen op een voorbeeldige manier heeft opgevoed.

via: DailyMail

De twee broers besloten om voor hun moeder, Carol, een gloednieuwe auto te kopen. Net als veel andere kinderen waren Daniel en Jason in hun jeugd een beetje moeilijk om mee om te gaan en hun moeder moest de ballen omhoog zien te houden met twee verschillende banen, omdat ze ze alleen opvoedde.

“Het was niet bepaald gemakkelijk om met ons om te gaan toen we kinderen waren en ze deed alles om ons in het gareel te houden. Ze had twee banen om ons te onderhouden en ons van een opleiding te verzekeren. Dus dit was een manier om haar voor alles te bedanken. Een van onze dromen was in feite om iets voor haar terug te kunnen doen door later in haar leven voor haar te zorgen”, legde Daniël uit.

"Op een dag vertelde mijn moeder ons dat ze altijd al een auto wilde hebben. Het maakte indruk op mijn broer en mij", legt Daniel uit. Dus besloot hij, samen met Jason, te sparen om hun moeder te verrassen. "We hebben elke week wat geld gespaard in de wetenschap dat we op een dag de auto van haar dromen zouden kunnen kopen," zei hij.

Na vijf jaar is die dag aangebroken en ook vereeuwigd in een video, gemaakt door Daniels vrouw. In de video staat de moeder sprakeloos voor het gigantische cadeau dat ze zojuist van haar kinderen heeft gekregen. Terwijl ze verbaasd is bij het zien van de auto van haar dromen, kan ze niets anders zeggen dan een zeer verrast "nee", dat ze steeds weer herhaalt terwijl de broers, geamuseerd door de reactie van verbazing, haar in de auto laten stappen.

Advertisement

"We wilden onze prachtige moeder bedanken die zo hard heeft gewerkt om ons alles in het leven te geven. Vergeleken met wat ze de afgelopen jaren voor ons heeft gedaan, is dit niets", schreef Daniel op Instagram. "Een klein cadeautje om haar te laten zien hoeveel we waarderen wat ze voor mij en Jason heeft gedaan. Ik wilde het al 10 jaar geleden doen en vandaag is een lange termijn-droom uitgekomen. Hard werken loont, en dat is iets wat onze moeder ons van jongs af aan heeft geleerd en dat zullen we nooit vergeten", voegde hij eraan toe.

Wat vind je van dit prachtige gebaar?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt