Ze bevalt in de taxistoel: “een paar dagen later kreeg ik de rekening voor het schoonmaken van de auto”

Janine image
door Janine

05 November 2022

Ze bevalt in de taxistoel: “een paar dagen later kreeg ik de rekening voor het schoonmaken van de auto”
Advertisement

Het is niet gemakkelijk voor een vrouw om met een zwangerschap om te gaan. Het is een van de mooiste dingen die er in het leven kunnen gebeuren, we kunnen het niet ontkennen, maar voor toekomstige moeders zijn er ups en downs tijdens de 9 maanden van wachten en vooral op het moment van de bevalling. Vooral dit moment is heel bijzonder en iedere vrouw wil graag zo goed mogelijk begeleid en bijgestaan ​​worden.

Maar we weten dat kinderen altijd klaar staan ​​om ons te verbazen, al vanaf het moment dat ze in de buik van hun moeder zijn, en dus vinden sommigen het leuk om hun ouders te verrassen door eerder ter wereld te komen dan verwacht. Dit kan een klein ongemak veroorzaken, wat de hoofdpersoon van dit verhaal is overkomen. Laten we het samen bekijken.

via The Sun

Advertisement

NOTA INTERNACIONAL Mujer da a luz en taxi y chofer le cobra dos mil pesos por manchar el coche Esta situación ocurrió...

Pubblicato da Noticias Boletín informativo su Giovedì 3 novembre 2022

Farah Cacanindin is een jonge moeder van 26 jaar die op een heel originele manier bevallen is van haar baby. De vrouw had net een routinecontrole gehad vanwege haar zwangerschap en belde een taxi om naar huis te gaan. Ze was kalm dankzij de geruststelling van de dokter, en was op weg naar huis, maar al na 5 minuten gebeurde er iets totaal onverwachts. De jonge vrouw kreeg weeën en haar vliezen braken.

Een zeer onrustig moment waarvoor de taxichauffeur haar vroeg of hij moest stoppen, maar de toekomstige moeder zei hem door te gaan, ervan overtuigd dat ze op tijd in het ziekenhuis zouden zijn om te bevallen. Maar het liep anders en de vrouw beviel op de achterbank van de taxi van haar kleine Naia. Ondertussen had de chauffeur het ziekenhuis gewaarschuwd om ervoor te zorgen dat ze klaar stonden om moeder en dochter te verwelkomen. En zo gebeurde.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Nadat was vastgesteld dat het goed ging met de twee en dat de bevalling in de auto geen problemen had veroorzaakt, werden ze naar huis gestuurd, waar Farah opnieuw een verrassing kreeg. Een paar dagen na de blijde gebeurtenis kreeg ze van het taxibedrijf de rekening van 90 pond (bijna 100 euro) overhandigd. Een hoog bedrag voor de verplaatsing alleen en in feite, toen de vrouw beter las, ontdekte ze dat slechts 30 pond bedoeld was voor de rit, terwijl de resterende 60 te wijten waren aan het schoonmaken van de auto.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Het bedrijf had haar de onverwachte schoonmaakbeurt in rekening gebracht, veroorzaakt door haar bevalling. "Ik was me ervan bewust dat ik wat wanorde had gecreëerd - zei de 26-jarige - maar het leek niet erg beleefd om me een rekening te sturen, vooral omdat het iets onverwachts was".

Wat vind jij, en hoe zou je er in haar plaats op hebben gereageerd?

Advertisement