Hij wint 30 miljoen dollar, maar vertelt het niet aan zijn vrouw en zoon: hij haalt de prijs op in een geel kostuum

Janine image
door Janine

05 November 2022

Hij wint 30 miljoen dollar, maar vertelt het niet aan zijn vrouw en zoon: hij haalt de prijs op in een geel kostuum
Advertisement

Het winnen van de loterij is waarschijnlijk de droom van iedereen, zelfs als een zeer belangrijke overwinning het leven van de betrokken mensen onverbiddelijk zou kunnen veranderen... en niet altijd op een positieve manier. Veel geld hebben betekent in feite dat je veel meer aandacht moet besteden aan je veiligheid en altijd moet letten op de mensen met wie je te maken hebt. Het is geen toeval dat de winnaars van zeer hoge geldprijzen vermijden hun identiteit bekend te maken of vrienden en familie op de hoogte te brengen van dergelijk nieuws. De man, de hoofdpersoon van dit verhaal, is slechts een van die voorzichtige mensen die hun miljonairswinsten niet van de daken willen schreeuwen. De manier waarop hij zichzelf presenteerde om zijn prijs in ontvangst te nemen was nogal bijzonder!

via gxcaipiao

Advertisement
gxcaipiao.com

gxcaipiao.com

Meneer Li, dit is de verzonnen naam waarmee hij de hoofdpersoon van het verhaal wilde identificeren, won een grote som geld na het kopen van ongeveer 40 loten tegen een zeer betaalbare prijs. Het bijzondere van de kaartjes is dat ze allemaal dezelfde getallenreeks bevatten: 2, 15, 19, 26, 27, 29 + 2. Blijkbaar speelt meneer Li al jaren dezelfde combinatie en dat deed hij ook deze keer. De man had echter niet verwacht dat hij de winnaar zou zijn.

Toen hij besefte dat hij had gewonnen, nam de man de eerste trein naar de hoofdstad om het bedrag te gaan ophalen. Hij zei tegen niemand iets, zelfs niet tegen zijn vrouw en zoon, om geen argwaan te wekken.

Advertisement
gxcaipiao.com

gxcaipiao.com

Toen hij er aankwam, wilde hij zijn identiteit niet te veel prijsgeven, dus besloot hij, om de prijs in ontvangst te nemen, in een geel kostuum te verschijnen. Een beslist bizarre scène, maar dankzij het geniale idee kon hij zijn anonimiteit bewaren. Nadat hij de cheque van $30 miljoen kreeg, gaf meneer Li een persinterview en legde hij de echte reden uit waarom hij zijn winst voor zijn familie wilde verbergen: "Ik heb het mijn vrouw en zoon niet verteld uit angst dat ze te zelfgenoegzaam zouden zijn en in de toekomst niet hard zouden werken. Ik wilde niet dat ze tevreden zouden zijn”.

Wat zou jij doen bij zo'n belangrijke overwinning?

Advertisement