x
Ze tatoeëerde het gezicht van haar…
Studente in tranen omdat ze het zich niet meer kan veroorloven om te studeren: gebruikers doneren 14.000 euro aan haar Ze weigert haar stoel in de eersteklas af te staan ​​aan een oude vrouw: ze werd geprezen om haar keuze

Ze tatoeëerde het gezicht van haar ex-partner op haar wang, nadat ze was bedrogen: "Ze komt wel bij me terug"

08 November 2022 • Door Janine
5.206
Advertisement

Het tatoeëren van de naam van een geliefde of kinderen lijkt inmiddels voor veel mensen een ritueel te zijn geworden. De wereld van tatoeages is zo groot dat bepaalde keuzes je niet eens zo verbazen. Wat wel zeker is, is dat de tatoeage onuitwisbaar op de huid blijft, daarom is het raadzaam om iets bijzonders te kiezen. De naam van de partner is iets waar je emotioneel aan gehecht bent, maar de relatie kan elk moment eindigen en de tatoeage blijft dan op de huid staan. Dit is de reden waarom dergelijke tatoeages niet worden aanbevolen. Maar de hoofdpersoon van dit verhaal heeft iets veel extremers gedaan: ze heeft niet de naam, maar het gezicht van haar ex-partner getatoeëerd!


Narally Najm is absoluut tegen de stroom ingegaan sinds ze besloot het portret van haar ex-partner te tatoeëren. Een ongebruikelijke keuze, ook nog eens onderstreept door het duidelijk zichtbare gedeelte waar de jonge vrouw getatoeëerd wilde worden: wang en nek. Als we naar de partner verwijzen als "ex", zal er een reden voor zijn, maar Narally lijkt er niet zoveel om te geven. De jonge vrouw heeft namelijk ontdekt dat ze is bedrogen door Laura, haar ex, met wie ze onlangs ook een zoon, King genaamd, kreeg. Het verraad lijkt niet gemakkelijk te vergeven, aangezien Laura er geen enkele moeite mee had dit soort gedrag te vertonen, terwijl Narally aan het bevallen was: "Ik dacht dat we het perfecte gezin waren. Ik gaf haar een kind, we kochten een huis en alles leek echt... maar toen kwam ik erachter dat ze me bedroog, zelfs toen ik op het punt stond te bevallen”.

Om de waarheid te zeggen, was Narally aanvankelijk overstuur door Laura's bedrog, die zich verontschuldigde en beloofde dat het nooit meer zou gebeuren; Narally verwierp daarop haar verontschuldigingen: "Na de bevalling ontdekte ze wat er was gebeurd, ze betrapte me op vreemdgaan en ik vertelde haar dat het niet meer zou gebeuren, maar ze wilde niet meer bij me zijn", merkte Laura op.

Het is echter duidelijk dat Narally later van gedachten moet zijn veranderd over de mogelijkheid om terug te keren om een ​​vast stel met Laura te vormen, want op haar TikTok-account verscheen ze in een video terwijl ze haar nieuwe tatoeage liet zien die Laura's gezicht afbeeldde. Een eerbetoon aan haar ex, of beter gezegd, een heuse liefdesverklaring waarmee Narally hoopt de boel weer op de rails te kunnen krijgen. “Ze zal terugkomen", luidt het bijschrift van haar video. Natuurlijk hebben haar volgers enige bezorgdheid geuit over het hele verhaal en hoe de jonge vrouw reageerde. Narally beweert dat degenen die haar bekritiseren alleen maar "jaloers" zijn en dat Laura “bij haar terug zal komen", maar de waarheid is anders en een gebruiker heeft het haar ronduit geschreven: "Ik verzeker je dat we niet jaloers zijn, we zijn alleen bezorgd". En wie zou dat niet zijn?

Zou jij ooit de naam of het gezicht laten tatoeëren van iemand van wie je houdt?

Tags: WTFAbsurdVerhalen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt