x
Slechtziende vrouw heeft niet door in…
Ze kiest de trouwjurk van haar moeder voor haar bruiloft, maar het bruidsmeisje laat er wijn over vallen

Slechtziende vrouw heeft niet door in wat voor slechte staat haar huis is: buren besluiten het op te knappen

12 November 2022 • Door Janine
2.329
Advertisement

Het hebben van een handicap kan in sommige gevallen ongemak veroorzaken en het bestaan ​​van mensen onder druk zetten. Je hebt het gevoel verslagen en verbitterd te zijn en het kan gebeuren dat je denkt dat je niet meer verder kunt. Dit alles wordt verlicht wanneer je wordt omringd door geweldige mensen, die het juiste moment aangrijpen om iets bijzonders te doen.

Precies wat er gebeurde met de hoofdpersoon van dit verhaal. Een slechtziende vrouw die, zonder het zich zelfs maar voor te kunnen stellen, een blijk van grote genegenheid heeft gekregen van volslagen vreemden. We vertellen je wat meer over haar.


foto: Go Fund Me

Faye Abbas is een vrouw uit Woodland, in Californië, die al 30 jaar in hetzelfde huis woont, sinds 1992. Helaas is de vrouw blind en, hoewel dit haar er nooit van heeft weerhouden door te gaan, mensen te leren kennen en te werken als zang- en pianolerares, belette haar handicap haar te beseffen dat haar huis verouderde. Een detail dat haar buren echter niet is ontgaan.

De eerste die besefte dat er iets moest worden gedaan om haar te helpen, was Paul Bridge. De man zag het huis van de vrouw elke dag en wist dat de tijd het langzaam verslechterde en dat actie nodig was om toekomstige problemen te voorkomen. Dit begon in de buurt te circuleren en veel mensen stelden zich beschikbaar om het kleine huis te renoveren.

Het huis had niet alleen een nieuwe verfbeurt nodig, maar ook echt versterkingswerk dat tijd en geld zou hebben gekost. Blijkbaar schrikte dit de buren niet af en ze gingen door. Naast het beschikbaar stellen van hun financiën, waren er ook mensen die eraan dachten om een inzamelingsactie op te zetten. Zo ontstond het GoFundMe-project "Repair Faye's house", gericht op het verzamelen van 10.000 euro.

In de presentatie van de inzameling werd de vrouw op deze manier beschreven: "Faye is een oudere blinde vrouw, ze is erg zorgzaam, onbaatzuchtig en vriendelijk. Ze woont alleen en werkt als lerares, maar haar huis is in slechte staat en wij, als gemeenschap, willen haar helpen om het te repareren en schilderen."

Advertisement

De vriendelijkheid en beschikbaarheid van veelal onbekende mensen trof de vrouw en raakte haar diep. Ze bedankte de mensen die aan haar gedacht hadden en die zich beschikbaar stelden, en een deel van hun tijd aan haar wijden en haar een goed gevoel gaven, hartelijk. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de vrouw ook de mogelijkheid had om enkele kleine wensen te uiten, zoals het opnieuw roze schilderen van de voordeur.

"Ik hou van roze en ik vind de deur die op deze manier is geschilderd heel mooi - zei de vrouw - ik kan het niet zien, dat is waar, maar ik hou van de sensatie die het geeft. Kleuren zijn ook dit".

We kunnen niet anders dan het met haar eens zijn de geweldige mensen complimenteren die aan haar zijde stonden en die, zonder iets terug te verwachten, een actie vol liefde en altruïsme hebben uitgevoerd. Laten we er een voorbeeld aan nemen!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt