Ze wordt door haar officemanager naar huis gestuurd omdat haar jurk "haar collega's afleidt"

Janine image
door Janine

15 November 2022

Ze wordt door haar officemanager naar huis gestuurd omdat haar jurk "haar collega's afleidt"
Advertisement

Aantrekkelijkheid is ongetwijfeld een natuurlijke gave dat door iedereen wordt begeerd, in feite worden knappe mensen vaak benijd door anderen en als "gelukkig" beschouwd, maar ook deze gave kan nadelen hebben. Marie Dee, een kantoorbediende met als tweede baan online model, beweerde onlangs van haar werkplek naar huis te zijn gestuurd omdat haar kleding "ongepast" was en “haar collega's afleidde”. In werkelijkheid droeg de jonge vrouw een heel eenvoudig zwart jurkje, wat geen ophef had mogen veroorzaken. Maar laten we bij het begin beginnen.

via TikTok / notmariedee

Advertisement
TikTok / notmariedee

TikTok / notmariedee

Marie Dee - die ook werkt als influencer op verschillende sociale mediaplatforms - legde het misverstand uit dat ze ervoer met de HR-afdeling in een video die onlangs op TikTok werd geplaatst. In de beelden, die 32 miljoen keer bekeken zijn, pronkt Marie met haar zwarte jurk die, hoewel strak, tot op de knie komt en haar hele romp verbergt. Maar blijkbaar is de jurk niet bescheiden genoeg voor haar HR-afdeling, die er ophef over maakte.

"Het spijt me, maar je kunt het niet dragen. Het onthult te veel en leidt collega's af", zegt een vertegenwoordigster van personeelszaken. "Leidt het af?”, vraagt ​​Dee. “Nogal", antwoordt de andere vrouw.

Advertisement
TikTok / notmariedee

TikTok / notmariedee

In een tweede update video deelde Marie een nieuwe ontmoeting met de HR-vertegenwoordiger nadat beelden van hun interacties op internet waren verschenen. "Ik kwam net uit een vergadering met de CEO en hij wilde dat ik me bij je verontschuldigde voor de jurk die je laatst droeg. Hij vond het gepast", legde de vrouw uit. "Maar nu we hier zijn, kunnen we het hebben over wat je vandaag draagt​​... Het is over de top, echt over de top," voegde ze eraan toe.

"Kun je het uitleggen?" vroeg Marie, die een groene jurk droeg die erg veel op de zwarte kokerjurk leek, maar met langere mouwen en een kraag met ritssluiting die een klein decolleté onthult. "Er is veel decolleté," antwoordde de vrouw. Marie barstte in lachen uit en keerde voor de tweede keer terug naar huis vanwege haar kleding.

De video's hebben het web veroverd en veel gebruikers hebben de kant van het model gekozen: "Je bent niet ongepast, je bent gewoon heel mooi. Die vrouw is jaloers", merkte een gebruiker op. Anderen zijn echter van mening dat het gewoon in scène is gezet om het model meer zichtbaarheid te geven: "Mensen zijn zo goedgelovig...", schreef een jongen.

Wat denk jij ervan? Vind je dat er een adequate dresscode op kantoor moet zijn? Schrijf ons je mening in de reacties!

Advertisement