Ze moest ontslag nemen omdat ze te mooi was: klanten flirtten met haar

Janine image
door Janine

23 Februari 2023

Ze moest ontslag nemen omdat ze te mooi was: klanten flirtten met haar
Advertisement

De meeste mensen willen aantrekkelijk zijn, dus gaan ze vaak naar sportscholen en schoonheidscentra om zichzelf in topvorm te laten zien. Aantrekkelijkheid is natuurlijk ook een kwestie van goed geselecteerde genen, dus ook van geluk: als je een volledig natuurlijke schoonheid hebt, kun je wat afgunst van anderen opwekken, soms op een gezonde manier, soms niet.

Melanie Collett, een jonge 20-jarige medewerkster van McDonald's weet er alles van, die onlangs vertelde dat ze praktisch "gedwongen" was om haar baan op te zeggen nadat ze besefte dat ze "te mooi" was om een ​​soortgelijk beroep uit te voeren.

via Dailystar

Advertisement

Volgens wat de twintigjarige vertelde, veroorzaakte haar fysieke uiterlijk haar in feite veel problemen. Melanie - die in Edinburgh woont - ontdekte dat collega's, klanten en management vooroordelen tegen haar koesterden alleen omdat ze de knapste van het restaurant was: "Mijn superieuren stuurden me zelfs naar de winkels om producten te kopen om make-up en nepnagels te verwijderen. Mijn manager haatte me alleen maar omdat ik mooi was. Hij was een afschuwelijke, overheersende man, maar ik liet me nooit gek maken', legde ze uit.

"We moesten allemaal hetzelfde uniform dragen, maar ik zorgde er altijd voor dat ik make-up of wimpers droeg, maar ze lieten me het er altijd afhalen”, vervolgde Melanie. "In dat fastfoodrestaurant verdiende ik 7 euro per uur, een schijntje als ik bedenk hoeveel ik verdien met mijn nieuwe baan!", merkte ze op.

Advertisement

"Er kwam eens een oude man langs die me vertelde dat ik te mooi was om daar te werken, eraan toevoegend dat ik met hem weg moest. Ik zei nee, maar ik maak er vandaag nog steeds grappen over", zei de jonge vrouw.

"De meeste van mijn collega's probeerden me het hof te maken en sommigen van hen zeiden dat ik lid moest worden van een site voor volwassenen voordat ik wegging. Dat deed ik en een paar van hen kopen nu mijn inhoud," vertelde Melanie. Nu verdient ze dan ook veel geld op een sociaal netwerk voor volwassenen: bedragen die kunnen oplopen tot 1.700 euro per dag.

Wat vind je van haar drastische carrièreswitch?

Advertisement