Ze gaat niet naar de begrafenis van haar schoonvader omdat haar schoonmoeder een eersteklas vlucht boekt voor haar zoon, maar niet voor haar

Janine image
door Janine

18 Januari 2023

Ze gaat niet naar de begrafenis van haar schoonvader omdat haar schoonmoeder een eersteklas vlucht boekt voor haar zoon, maar niet voor haar
Advertisement

De meest gecompliceerde relaties om te onderhouden zijn zeker die betreft de familie, vooral als het gaat om verworven familieleden: wanneer een persoon besluit te trouwen, weet hij heel goed dat hij naast zijn partner ook de nauwste banden zal "verwerven", maar het is niet altijd gemakkelijk om met iedereen overweg te kunnen.

Een jonge vrouw uit de Verenigde Staten weet het maar al te goed, die slecht reageerde op een provocatie van haar schoonmoeder op een zeer delicaat moment in het leven van haar man, waardoor een moment van grote spanning ontstond. De man had namelijk net een dierbare verloren en tolereerde de reactie van zijn vrouw niet.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Mijn schoonmoeder en ik hebben geen hechte band. Ze is beleefd tegen mij, maar soms zijn we het oneens. We wonen in een andere staat van de VS. Helaas is mijn schoonvader plotseling overleden en mijn schoonmoeder zei dat ik en mijn man naar de begrafenis moesten komen en ze boekte onze vliegtickets”, vertelde de vrouw. "Mijn man huilde de hele weg naar het vliegveld en ik wilde hem niet alleen laten, maar het probleem begon toen hij me vertelde dat we niet samen in het vliegtuig konden zitten omdat zijn moeder een eerste klas ticket voor hem had geboekt terwijl ik economy zou reizen. Ik was stomverbaasd en voelde zoveel vernedering en minachting dat ik besloot niet te komen opdagen voor de begrafenis. Mijn man was overweldigd door mijn beslissing en probeerde me over te halen, maar ik weigerde", vervolgde ze.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

De man presenteerde zich bij de ceremonie. Woedend en spijtig uitte hij echter al zijn teleurstelling tegenover zijn vrouw per telefoon en noemde haar verwend en ondankbaar. Om nog maar te zwijgen van het feit dat hij eraan toevoegde hoe teleurgesteld zijn familie was vanwege haar gedrag en dat hij het geleden onrecht niet zo gemakkelijk zou vergeten om redenen die, volgens hun standpunt, beslist zinloos waren. Daarom vroeg de auteur van het bericht gebruikers om advies.

Het internet is, helaas voor haar, niet bepaald genadig geweest, en heeft haar hard bekritiseerd vanwege haar al te instinctieve reactie, die de relatie met haar man alleen maar heeft verslechterd: "Je schoonmoeder provoceerde je, maar je verlaagde jezelf naar haar niveau, wat ernstige schade toe heeft gebracht aan je huwelijk", aldus een gebruiker.

Wat denk jij ervan?

Advertisement