"Mijn vriendin was niet op tijd klaar om naar een bruiloft te gaan, dus liet ik haar thuis. Deed ik er verkeerd aan?”

Janine image
door Janine

17 November 2022

"Mijn vriendin was niet op tijd klaar om naar een bruiloft te gaan, dus liet ik haar thuis. Deed ik er verkeerd aan?”
Advertisement

Een van de vele clichés over vrouwen is ongetwijfeld dat ze altijd te laat zijn met zich klaarmaken. Het grappige van clichés is dat ze vaak heel waar zijn, juist omdat ze de werkelijkheid der dingen weergeven. Ongetwijfeld heeft een vrouw tijd nodig om te kiezen wat ze gaat dragen, zich op te maken, haar haar te doen - allemaal dingen die 15 minuten of zelfs een paar uur kunnen duren. Om fouten en vertragingen te voorkomen, is het raadzaam om je van tevoren te organiseren, precies te weten wat je behoeften zijn en ook de tijden van anderen te respecteren. Helaas gebeurde dit niet met de hoofdrolspelers van dit verhaal, een stel dat een bruiloft had moeten bijwonen. Laten we eens kijken wat er gebeurde.

via Reddit

Advertisement
Unsplash/ Not the actual photo

Unsplash/ Not the actual photo

De hoofdrolspeelster van dit verhaal luchtte op Reddit haar hart nadat ze haar vriendin thuis had achtergelaten en alleen naar de bruiloft van haar neef was gegaan. De 24-jarige jonge vrouw vertelde gebruikers van het bekende platform dat ze een vriendin heeft genaamd Hannah, die ze op de universiteit ontmoette, met wie ze al minstens 7 maanden een relatie had. Nadat ze de uitnodiging voor de bruiloft van haar neef had ontvangen, dacht de jonge vrouw erover om ook Hannah mee te nemen, aangezien alle gasten de mogelijkheid hadden om hun eigen +1 mee te nemen. Hannah stemde er graag mee in om mee te gaan, want ze houdt van grote evenementen. De enige voorzorgsmaatregel die op de vastgestelde dag in acht moest worden genomen, was stiptheid: de jonge vrouw adviseerde Hannah herhaaldelijk om ruim van tevoren te vertrekken, aangezien de ceremonie minstens 2 uur met de auto van hun huis zou worden gehouden.

Op de dag van de ceremonie maakte Hannah zich echter pas op het laatste moment klaar. De twee zouden 's ochtends om 11.00 uur vertrekken om om 14.00 uur ter plaatse te zijn, maar om 11.20 uur zat Hannah nog in haar pyjama.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Geërgerd door het gedrag van het meisje, vertelde de jonge vrouw haar duidelijk dat als ze om 11.20 uur niet klaar was, ze haar daar zou achterlaten en alleen naar de bruiloft zou vertrekken. En zo gebeurde, want Hannah bleef haar vertellen dat ze binnen 10 minuten klaar zou zijn, zonder echt moeite te doen om zich aan te kleden.

"Uiteindelijk ben ik zonder haar vertrokken omdat ze om 11.30 uur nog in haar pyjama zat", schreef de jonge vrouw. "Ik was op tijd op de bruiloft en het was fantastisch. Na de ceremonie merkte ik dat Hannah me had overspoeld met berichten en telefoontjes. Ik belde haar terug en ze begon meteen tegen me te schreeuwen en zei dat ik geobsedeerd ben door "belachelijk te vroeg willen zijn" en zei dat ik meer begrip moest hebben en dat als ik 5 minuten had gewacht, ze klaar was geweest. Ze zei dat ik een egoïstische idioot ben en dat ik mijn prioriteiten opnieuw moet beoordelen. Ik kon niets zeggen omdat Hannah ophing," besloot ze bitter.

Reddit-gebruikers kozen haar kant en vonden Hannah's gedrag echt respectloos. Wat denk jij ervan? Hoe gedraag jij je als je belangrijke afspraken hebt?

Advertisement