"Doe alsof je mijn moeder bent": jongen vraagt ​​verkoopster om hulp om te ontsnappen aan een vrouw die hem volgde (+VIDEO)

Janine

20 November 2022

"Doe alsof je mijn moeder bent": jongen vraagt ​​verkoopster om hulp om te ontsnappen aan een vrouw die hem volgde (+VIDEO)
Advertisement

De wereld is een plek vol gevaren en valkuilen voor de kleintjes en het is normaal dat ouders zich zorgen maken over hun veiligheid. Er zijn veel manieren waarop een ouder een kind kan waarschuwen voor deze gevaren en een daarvan is zeker om er openlijk over te praten en misschien een aantal manieren vast te stellen van hoe het zich moeten gedragen voor het geval het erbij betrokken raakt. Het kind, hoofdrolspeler van dit verhaal, handelde feilloos en beschermde zichzelf tegen een mogelijk gevaarlijke situatie. Maar laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via Youtube / 6abc Philadelphia

Advertisement
Youtube Screenshot

Youtube Screenshot

Sam Green is een 10-jarige jongen die heeft laten zien dat hij paraat is en snel weet te handelen in moeilijke situaties die niet iedereen heeft. Sam liep over straat toen een vrouw hem begon te volgen en hem een ​​paar vragen stelde over waar hij heen ging of waar zijn familie was. Ze bood naar verluidt ook aan om "alles wat hij wilde" voor hem te kopen in een plaatselijke buurtwinkel, maar Sam weigerde terecht te luisteren of haar te volgen. Omdat hij niet precies wist tot wie hij zich moest wenden, ging de jongen op dat moment een kleine cadeauwinkel binnen die vlak langs zijn route lag. Zodra hij binnenkwam, ging hij achter de toonbank staan ​​en fluisterde tegen de jonge verkoopster: "Doe alsof je mijn moeder bent. Die vrouw volgt me.” De verkoopster, natuurlijk geschrokken, merkte onmiddellijk de aanwezigheid op van de vrouw, die de winkel niet was binnengegaan maar de deur op een kier had laten staan.

Hannah, de 17-jarige verkoopster, verspilde geen tijd en ging onmiddellijk naar de winkeldeur om deze op slot te doen, zodat de vrouw niet naar binnen kon. De vrouw merkte dat ze buitengesloten werd en vertrok onmiddellijk. De hele scène werd gefilmd door de beveiligingscamera, wat het onberispelijke gedrag van de verkoopster onderstreepte, die meteen wist hoe ze het kind dat haar om hulp had gevraagd, moest beschermen. Hannah zei dat de jongen binnenkwam en zei, naar haar toe lopend: "'Doe net alsof je mijn moeder bent' en ik zei zoiets als: 'Oké, ga maar naar achteren.' Hij wilde niet van mijn zijde wijken."

De winkeleigenaar prees Hannah's kalme omgang met de situatie: "Ik ben erg trots op haar. Hannah is een 17-jarige jonge vrouw. Ze heeft het heel goed aangepakt”, zei Small.

Advertisement

Het blijkt bovendien dat de politie van Pottstown de vrouw heeft opgespoord, die nu hulp krijgt voor psychische problemen. Sammy's vader is er trots op dat zijn zoon zich herinnerde wat hij hem zei te doen als hij met een dergelijke situatie werd geconfronteerd en hij herinnerde alle ouders eraan hun kinderen zo op te voeden: "Denk na over elk scenario en zorg ervoor dat de kinderen weten wat ze moeten doen. Oefen het, net als een brandoefening."

Advertisement