Lerares besluit een van haar leerlingen te adopteren: "Ik wilde dat ze deel zou uitmaken van ons gezin"

Janine

20 November 2022

Lerares besluit een van haar leerlingen te adopteren:
Advertisement

Het pad van adoptie bewandelen is niet gemakkelijk en je moet het gevoel hebben dat je alle voor- en nadelen ervan onder ogen kunt zien. Er zijn echtparen die besluiten het te doen uit "noodzaak" en er zijn paren die ervoor kiezen om een ​​kind een tweede kans te geven, ook al hebben ze geen problemen om kinderen op de natuurlijke manier te krijgen. Het belangrijkste is dat je je bewust bent van de keuze die je gaat maken en dat je je inzet om het kind alle mogelijke liefde te geven.

Precies wat de hoofdpersoon van dit verhaal deed met haar man. We vertellen je hun aangrijpende verhaal.

via Nov Comunicaciones

Advertisement

Con mi pajarita luchadora... hoy y todos los días.

Pubblicato da Miriam Coronel Armas su Domenica 8 marzo 2020

Miriam Coronel en haar man Néstor Marchese zijn in 2011 getrouwd en wonen in San Andrés de Giles, een klein stadje in Buenos Aires. Ze hadden er altijd van gedroomd om een ​​baby te krijgen, maar sommige moeilijkheden verhinderden dat dit op natuurlijke wijze gebeurde. Daarom dachten ze aan adoptie en begonnen aan deze reis.

De eerste twee kinderen die in hun gezin kwamen, waren Ian en Lolo. Volgens het verhaal van deze moeder was de relatie tussen hen niet altijd gemakkelijk en lagen de discussies op de loer. Maar langzaamaan, met veel geduld en wilskracht, hebben de twee nieuwe ouders elk obstakel onder ogen gezien en overwonnen. Daarmee creëerden ze het serene gezin waar ze zo naar verlangden, zonder te weten dat er kort daarna iets wonderbaarlijks zou gebeuren.

Miriam, die als lerares werkt, ontmoette Camila en alles veranderde. "Het meisje was 16 jaar oud en zocht stabiliteit - zei de vrouw - Ze woonde in een woongroep en ze vertelde me dat de vorige poging met een stel dat haar als pleegkind had opgenomen niet goed was verlopen. Toen begreep ik meteen dat ik iets moest doen. Ik heb erover gesproken met Néstor - vervolgde ze - en we besloten om ook Camila te adopteren”.

Que la vida siempre nos encuentre así, mi reina... Cami Almada Gracias Maria Virginia PoZu por la mirada...

Pubblicato da Miriam Coronel Armas su Domenica 21 marzo 2021

Een nieuwe weg voor het paar en een nieuwe toekomst voor het meisje. Natuurlijk waren het dit keer niet alleen zij die beslisten, maar werden ook de andere twee kinderen bij het proces betrokken. Beiden toonden een grote volwassenheid en stelden zich onmiddellijk beschikbaar om een ​​meisje te verwelkomen dat, volgens hun mening, al te groot was voor een gezin om te besluiten haar op te nemen. Een zeer sterk altruïsme, dat de twee jonge mensen eer aandeed en hun ouders trots maakte.

Na de bureaucratische rompslomp is Camila het 5e lid van de familie geworden en heeft ze een cirkel rondgemaakt die kennelijk nog niet gesloten was om het geluk te bereiken. Elke dag, volgens wat Miriam vertelt, is niet gemakkelijk om mee om te gaan, maar er wordt alles aan gedaan om de kinderen een goed gevoel te geven en een zo goed mogelijke band met elkaar op te bouwen.

En aangezien het niet gemakkelijk is om met een adoptie om te gaan, heeft de vrouw besloten een blog te openen waarin ze vertelt over haar ervaring en waardoor ze graag wil helpen en advies wil geven aan degenen die zich in dit opzicht in moeilijkheden bevinden. Zo was het tenslotte ook voor haar en haar man, maar dat weerhield hen er niet van om het gezin te hebben waar ze van droomden en we hopen dat ze elke dag gelukkiger kunnen zijn.

Advertisement