x
Jonge man maakt verjaardagscadeau open…
Passagier met overgewicht somt haar problemen om te reizen op: 49-jarige bekritiseerd vanwege het dragen van een bikini:

Jonge man maakt verjaardagscadeau open en ontdekt dat hij vader gaat worden: geschokt

21 November 2022 • Door Janine
9.199
Advertisement

Kinderen krijgen is iets dat moet worden overwogen en gepland met de partner en moet noodzakelijkerwijs een gedeelde keuze zijn, als men het gezin niet meteen wil verbreken. Natuurlijk kan het gebeuren dat kinderen "onaangekondigd komen", maar afgezien van ongelukjes, zou het juist een keuze moeten zijn. De man in dit verhaal krijgt het grote nieuws op zijn verjaardag, maar misschien is het niet bepaald de verrassing die hij verwachtte te ontvangen. Denk je dat het paar dit al eerder had besproken?


Tijdens de belangrijkste feesten, zoals verjaardagen, kan het gebeuren dat je "goed nieuws" aankondigt, zoals een aanstaande bruiloft of zelfs een kind. Dit is wat de hoofdpersoon van dit verhaal en van deze video is overkomen - een jonge Mexicaan die blijkbaar niet had verwacht dat hij zo snel vader zou worden. Bij het openen van de verjaardagscadeautjes overhandigde zijn vriendin hem een ​​blauwe doos met daarin de grote verrassing. De reactie van de man, althans op dat moment, lijkt echter niet de meest enthousiaste: zodra hij zich realiseert wat de inhoud van de doos is, kijkt hij geschokt naar zijn vriendin, die samen met de familieleden die de scène filmen in lachen uitbarst.

In de video zien we vervolgens de inhoud van de doos, waar allereerst het opschrift te zien is "Hallo papa"; erin zie je wat babykleertjes en een zwangerschapstest, waarschijnlijk positief. De gasten beginnen meteen te klappen en te schreeuwen van blijdschap, waardoor de man uiteindelijk moet glimlachen. Veel gebruikers hebben opgemerkt dat ze het verdriet en de ontzetting onderstrepen die de man voelde toen hij dat nieuws besefte: in eerste instantie lijkt hij helemaal niet zo blij te zijn.

Advertisement

Of hij nu ongelukkig is of gewoon geschrokken van het goede nieuws, zijn reactie is het web rondgegaan en heeft ervoor gezorgd dat duizenden gebruikers commentaar hebben gegeven en zich hebben vermaakt. Hoe denk jij dat hij dit nieuws opvatte? We laten je de link naar de video achter: oordeel zelf!

Tags: KomischeWTFVerhalen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt