x
Arbeider eet lunch uit bakje van zeep…
Barman geeft constant de verkeerde bestelling, maar hij wordt niet boos: zijn vriendelijkheid wordt beloond door de directeur Honderdjarig echtpaar viert 75 jaar huwelijk:

Arbeider eet lunch uit bakje van zeep voor de vaatwasser: geplaagd door collega's

22 November 2022 • Door Janine
431
Advertisement

Degenen die naar kantoor gaan en een werkdag van 8 uur hebben, weten dat ze buitenshuis moeten lunchen, en daarom hebben ze twee opties: elke dag eten kopen in een bar of restaurant, of hun lunch zelf meenemen. De meeste mensen neigen naar deze tweede optie, zowel om economische redenen als om voedselvoorkeur. Maar laten we eerlijk zijn: wie heeft er tijd voor om elke dag in het restaurant te eten? De waarheid is dat er vaak offers worden gebracht om wat extra geld te besparen. En dit is waarschijnlijk de realiteit die een arbeider ervoer die door zijn collega's werd gefilmd terwijl hij uit een heel bijzonder bakje at.


Een arbeider werd tijdens zijn lunchpauze vriendelijk in de maling genomen door zijn collega's. De reden? De man had zijn lunch van thuis meegebracht en hier kon niemand iets van zeggen. Bij nader inzien realiseerden de collega's zich echter dat de man geen gewoon tupperware bakje of in ieder geval een luchtdicht bakje voor voedingsmiddelen gebruikte, maar een bakje waar zeep in heeft gezeten voor de vaatwasser. Hoewel dit bakje natuurlijk was ontsmet voordat het als bakje voor voedsel werd gebruikt, zorgde de combinatie met de zeep er toch voor dat collega's er hun neus voor ophaalden.

Gebruiker "josegarcia.jodasdeobra" was degene die de video naar TikTok uploadde, waar de scène ondanks de korte lengte door meer dan 3 miljoen gebruikers werd bekeken.

De video leidde tot reacties van gebruikers, die een eindeloos debat op gang brachten over de hygiëne van het bakje. De video is duidelijk ironisch: collega's hadden gewoon plezier tijdens hun lunchpauze en de werknemer die de protagonist was, glimlachte onmiddellijk zodra hij besefte dat hij werd gefilmd. Toch moet het tafereel zijn weerklank hebben gevonden in de hoofden van veel mensen die zich waarschijnlijk in een situatie bevonden die vergelijkbaar was met die van deze arbeider. We hebben tenslotte allemaal wel eens in ons leven gegeten uit gerecyclede bakjes. Er waren er die de vrouw prezen die waarschijnlijk de lunch van de man had bereid: "Ze heeft tenminste eten voor hem klaargemaakt, die vrouw is goud waard", luidde het commentaar. En nogmaals, sommige geestige opmerkingen verwijzend naar de aard van de verpakking: "Nou, je weet tenminste zeker dat je eten geen bacteriën zal bevatten".

Kortom, uiteindelijk voelden veel mensen zich geïdentificeerd met de bescheiden werknemer en zeiden dat ze op een bepaald moment in hun leven iets soortgelijks hadden meegemaakt. Is dit jou ook zoiets overkomen?

Tags: Verhalen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt