x
Onbekende betaalt schuld van ruim 1.000…
Ze reist de wereld rond en maakt het huis van vreemden in nood gratis schoon

Onbekende betaalt schuld van ruim 1.000 euro aan schoolkantine: geen kind komt zonder eten te zitten

24 November 2022 • Door Janine
985
Advertisement

Door de jaren heen lijkt ieder van ons meer en meer op zichzelf gericht te zijn, op onze problemen en niet in staat om om ons heen te kijken, waardoor we veel kansen missen om goed te doen en gebaren van puur altruïsme te maken. Gelukkig zijn er echter mensen die ondanks alles ook aandacht hebben voor anderen en besluiten iets te doen om het leven van een enkele persoon of van de gemeenschap te verbeteren.

Een voorbeeld hiervan is de jonge vrouw waarover we je willen vertellen, die besloot iets belangrijks te doen voor een aantal schoolgaande kinderen. Laten we samen kijken wat het is.


Sarah Shoots is een Amerikaanse vrouw die beroemd werd op internet omdat ze haar daad van onbaatzuchtigheid deelde. Zij, alleenstaand en zonder kinderen, was op geen enkele manier betrokken bij schoolomgevingen, maar ze had gelezen dat sommige instellingen een slechte periode doormaakten wegens gebrek aan geld voor de kantinedienst.

Dit probleem, wat voor verschillende scholen gold, bracht de mogelijkheid om voedsel uit te delen in ernstige moeilijkheden, ook aan degenen die niet in staat waren het regelmatig te betalen, en dit creëerde ongelijkheden. Wat kon er aan gedaan worden? Sarah heeft een manier gevonden.

De vrouw besloot simpelweg om te informeren naar de hoogte van de schulden van sommige structuren en begon met degene die zich tegenover haar huis bevond. In een video die op haar Tik Tok is geplaatst, is te zien hoe ze contact opneemt met de school en vraagt ​​naar de schuld. Na enkele ogenblikken en verificatie door de gesprekspartner vertellen ze haar dat het bedrag hoger is dan 1.000 euro. Een aanzienlijk bedrag dat, indien betaald, alle kinderen in staat zou hebben gesteld om een ​​gewone maaltijd te nuttigen.

In een latere clip filmde Sarah zichzelf terwijl ze naar school liep en een cheque achterliet met het exacte bedrag. Een gebaar van altruïsme dat zeer gewaardeerd werd door gebruikers en dat een manier was om veel andere mensen aan te moedigen hetzelfde te doen. Ondanks dat ze geen kinderen heeft en niet met dit soort problemen te maken heeft, besloot de jonge vrouw iets te doen om ervoor te zorgen dat er geen leerlingen waren die ontevreden waren of "terzijde werden geschoven" wegens geldgebrek.

Advertisement

“Het is gelukt - roept ze lachend uit in de video, nadat ze de cheque heeft achtergelaten - Laten we eens kijken wie de volgende is". Haar initiatief stopte niet bij één instelling en ook Sarah kreeg een donatie van 1.700 euro van een onbekende die, geïnspireerd door haar actie, besloot hetzelfde te doen. Geen enkel kind mag immers ooit in de problemen komen en zelfs een sporadisch gebaar kan een verschil maken.

Er zijn heel bijzondere mensen op de wereld, we moeten het toegeven, je moet alleen wat geluk hebben en ze op het juiste moment ontmoeten. Sara is er zeker een van.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt