43-jarige moeder haalt haar diploma dankzij een onbekende die al haar schulden afbetaalt

Janine image
door Janine

01 Mei 2023

43-jarige moeder haalt haar diploma dankzij een onbekende die al haar schulden afbetaalt
Advertisement

Ieder van ons heeft dromen die we zouden willen verwezenlijken: er zijn er die willen reizen, studeren, van baan veranderen, vrijwilligerswerk doen, een boek schrijven, een taal leren. Het zijn stuk voor stuk projecten waar we gelukkig van worden en die zin aan ons leven geven. Het is echter niet altijd gemakkelijk om dromen waar te maken.

Latonya Young weet dit goed, een 43-jarige Amerikaanse vrouw, moeder van 3 kinderen, overdag kapper en 's nachts Uber-chauffeur die er altijd van heeft gedroomd een diploma te behalen, maar er nooit in is geslaagd, totdat haar leven veranderde dankzij de vriendelijkheid van een volslagen vreemde die ze toevallig op een dag als elke andere ontmoette.

via GSU

Advertisement
Facebook - Latonya Young

Facebook - Latonya Young

Op slechts 16-jarige leeftijd moest Latonya haar opleiding opofferen om voor haar eerste kind te zorgen, maar haar dromen om af te studeren aan de Georgia State University vielen in duigen toen ze een schuld van $700 niet kon afbetalen. Haar kinderen hadden altijd iets nodig en ze slaagde er niet in om voldoende geld te sparen. Haar leven veranderde toen ze een onbekende ontmoette die, tijdens een rit naar het stadion, haar verhaal hoorde en besloot haar te helpen na een praatje van slechts 20 minuten.

Kevin Esch, zo heet de genereuze weldoener, is een vastgoedmanager uit Atlanta die - ontroerd door het verhaal en door Latonya's ongelooflijke standvastigheid - heeft besloten haar studieschuld af te betalen zodat ze haar studie kan voortzetten en afstuderen. De man zei dat hij was geïnspireerd door het verhaal van Latonya, een vrouw die nooit opgeeft: "Ik voelde me gelukkig dat ik haar kon helpen haar doelen te bereiken", merkte hij op.

Advertisement

You never know who God will send to change your lifeūüôŹūüŹĺAll thanks to the man upstairs...I had my son at a young age.....

Pubblicato da Latonya Young su Lunedì 9 dicembre 2019

Na zijn gebaar van vrijgevigheid hield Kevin contact met Latonya en woonde haar afstuderen bij. Een prachtige dag, waarvoor Latonya de man oneindig dankbaar is die haar, zonder te weten wie hij was, de kans gaf om te studeren en te verbeteren.

Latonya stopt hier niet: ze wil verder studeren om advocaat te worden. Een klein wonder als gevolg van een eenvoudig gesprek met een onbekende die de dag en ook het lot van een vastberaden vrouw verbeterde.

Advertisement