Vrouw moe van kankertherapie maakt de lunch niet klaar: man klaagt omdat hij het zelf moet doen

Janine image
door Janine

25 November 2022

Vrouw moe van kankertherapie maakt de lunch niet klaar: man klaagt omdat hij het zelf moet doen
Advertisement

De relatie met je partner is niet altijd gemakkelijk. De uitdagingen zijn talrijk, evenals de ups en downs, maar als er liefde, wederzijds respect en samenwerking is, wordt alles gemakkelijker en ontstaan ​​er niet al te veel problemen.

Dit is blijkbaar niet het geval van het paar waarover we je willen vertellen. Wat in deze kwestie vooral ontbrak, was de solidariteit en het begrip van de man jegens zijn vrouw, wat leidde tot talloze opmerkingen van gebruikers. Maar laten we proberen er wat meer over te weten te komen.

via @teamdoubleg16/Tik Tok

Advertisement
@teamdoubleg16/Tik Tok

@teamdoubleg16/Tik Tok

Het speelde zich allemaal af in Californië, waar Gerald, de echtgenoot van Gonda, werd gefilmd door zijn wederhelft terwijl hij zelf een gerecht klaarmaakte om tijdens de wedstrijd van te genieten. Tot nu toe niets vreemds: ze zijn een gezin en iedereen heeft taken te doen. Jammer dat de man hier niet zo over dacht.

In de clip die door Gonda op haar Tik Tok-profiel is geplaatst, is haar man te horen die zegt dat hij teleurgesteld was omdat ze, terwijl hij aan het golfen was, niet de moeite had genomen om de lunch klaar te maken, waardoor hij het moest doen toen hij thuiskwam. "Ik vroeg je om het te doen terwijl ik aan het spelen was - merkt de man op - maar nu ben ik terug en zit jij op de bank. Ik zal het dus zelf moeten doen".

Advertisement
@teamdoubleg16/Tik Tok

@teamdoubleg16/Tik Tok

Het is niet ongebruikelijk dat je thuis een handje meehelpt en dat een vrouw een lekkere maaltijd voor haar man bereidt, maar wat de gebruikers in dit geval diep verontrustte, was dat Gonda een geldige reden had om de bereiding aan hem over te laten. In feite was de vrouw, die leed aan een zeldzame tumor van de huid en een van haar longen, teruggekeerd van een kuur voor de behandeling van de ziekte en had ze hoogstwaarschijnlijk niet de kracht gehad om te koken. Waar Gerald, gezien zijn antwoord, geen rekening mee hield.

De reactie van gebruikers was onmiddellijk en velen van hen haalden uit naar een echtgenoot die respectloos lijkt tegenover vrouwen. "Als ik jou was zou ik meteen een scheiding aanvragen" - is te lezen in een opmerking en nogmaals - "Kan een volwassen man klagen omdat zijn vrouw niet voor hem kookt?"; "Dit is waarom ik niet ga trouwen." En nog veel meer berichten, allemaal ten gunste van vrouwen en kritische reacties naar hem toe.

@teamdoubleg16/Tik Tok

@teamdoubleg16/Tik Tok

Er zijn echter ook mensen geweest die veronderstellen dat niemand zo ongevoelig kan zijn om over zoiets en vooral op zo'n delicaat moment te klagen, en beschouwden het als een grap tussen echtgenoten. Misschien een manier om na te denken over enkele clichés die draaien om de figuren van echtgenote en echtgenoot, vooral degene volgens welke het aan de vrouw des huizes is om eten klaar te maken en niet de man.

Gelukkig weten we allemaal dat dergelijke vooraf vastgestelde rollen niet bestaan ​​en dat iedereen zijn bijdrage moet leveren zodat relaties werken en intact kunnen blijven. Vind je ook niet?

Advertisement