Ze geeft £140 uit aan kerstcadeaus voor de honden, maar bespaart op cadeaus voor familie: “Het zijn mijn baby’s”

Janine

27 November 2022

Ze geeft £140 uit aan kerstcadeaus voor de honden, maar bespaart op cadeaus voor familie: “Het zijn mijn baby’s”
Advertisement

Sommige mensen behandelen hun huisdieren alsof het hun kinderen zijn. Het is natuurlijk om veel genegenheid te voelen voor je kat of hond, maar we mogen nooit vergeten dat er belangrijke verschillen zijn tussen dier en mens. Als het om kerstcadeaus gaat, lijkt dit onderscheid echter niet veel meer uit te maken voor de hoofdpersoon van dit verhaal, die liever bespaart op cadeaus voor haar familie om wat meer te kopen voor haar twee honden.

via The Sun

Advertisement
TikTok / fayskerritt

TikTok / fayskerritt

Het maakt weinig uit of de kosten van levensonderhoud in veel Europese landen met de dag dramatisch lijken te stijgen en of veel mensen hun rekeningen niet eens meer kunnen betalen: voor sommigen staan ​​honden op de eerste plaats. Ook voor Fay Skerritt, een 30-jarige inwoonster van Londen, zijn haar twee cockapoos - een hondenras dat is ontstaan ​​uit de kruising tussen de poedel en de cockerspaniël - het centrum van het universum. Hun namen zijn Caramell en Lola en ze zijn als “haar kinderen", zozeer zelfs dat de economische ontberingen waarin ze zich bevindt niet genoeg zijn om haar verlangen om hen gelukkig te maken af te remmen. Daarom zal ze met Kerstmis minstens £70 aan elk van hen uitgeven, voor een totaal van £140.

"Voor mij zijn het mijn baby's, het zijn mijn kinderen. Ze kunnen niet voor zichzelf zorgen, dus ik geef ze graag leuke dingen", zei Fay om de "gekke" kosten te rechtvaardigen. Velen zullen met hun ogen rollen, maar ze heeft alles al gepland: ze zal geld besparen op haar persoonlijke aankopen en goedkopere geschenken aan haar familie geven, die al weten dat ze de komende kerst niet flink zal uitpakken.

TikTok / fayskerritt

TikTok / fayskerritt

Fay zal een reeks gezonde lekkernijen kopen voor haar twee honden, evenals een wollen jasje voor allebei om ze warm te houden tijdens winterwandelingen, een nieuw mandje en handdoeken waar ze de pootjes na de wandeling kan schoonmaken. "Om dit allemaal te kunnen betalen, ga ik zeker niets aan andere dingen uitgeven" begon Fay uit te leggen, zich bewust van haar ietwat overdreven gedrag. "Ik heb moeten bezuinigen op cadeaus voor mijn familie. We hebben besloten dat we elkaar dit jaar geen grote cadeaus zullen geven. Ik was van plan een winterjas voor mezelf te kopen, maar ik heb nog een oude jas en ik zal er genoegen mee nemen. Ik geef mijn kleren op voor die van hen, want als die van hen kapot gaan, kunnen ze ze niet meer gebruiken. De oude kleren die ik heb, zullen voldoende voor me zijn”, concludeerde de vrouw.

Ondanks het hoge budget voor haar honden, neemt Fay ook haar toevlucht tot doe-het-zelfwinkels om zelf speeltjes voor ze te maken tegen lagere kosten. In ieder geval heeft haar familie begrip getoond voor haar behoefte om de honden tevreden te stellen, ondanks de economische moeilijkheden.

Hoe denk jij hierover?

Advertisement