Exen ontmoeten elkaar na 22 jaar weer en besluiten te trouwen: het was het lot

Janine

07 December 2022

Exen ontmoeten elkaar na 22 jaar weer en besluiten te trouwen: het was het lot
Advertisement

Veel mensen hebben spijt van sommige relaties die zijn geëindigd of die geen kans hebben gekregen om te groeien en te bloeien. Het leven brengt ons echter soms grote verrassingen, zoals de terugkeer van mensen waarvan we dachten dat we ze nooit meer zouden zien. Een voorbeeld hiervan is het verhaal van Myriam Azerrad en Ignacio Rossetti: de twee ontmoetten elkaar respectievelijk op 19- en 21-jarige leeftijd. Beiden waren theaterlessen gaan volgen toen ze verliefd werden. Ze hadden een jaar een relatie, hadden verschillende ups en downs en gingen uiteindelijk uit elkaar. Na een lange tijd bracht het leven hen echter weer bij elkaar.

via Launion

Advertisement

Instagram / doulaparteramyriam

"Op een dag, meer dan twintig jaar geleden, vroeg Ignacio me ten huwelijk, maar ik had een platonische relatie met een andere persoon, op afstand, en ik vertelde hem erover", zei Myriam over hun jeugdromance. Om de teleurstelling te boven te komen, nam Ignacio zijn toevlucht tot zijn werk: "Het was erg pijnlijk, ik was smoorverliefd. Myriam is mijn eerste liefde. Ik was lange tijd erg verdrietig. Het enige dat me gelukkig maakte, was het feit dat ik theater deed, het gaf me energie. Voor mij was het fijn om bij haar te zijn”, zei hij. Het stel verloor meer dan twintig jaar elk contact. In de tussentijd trouwde Myriam en kreeg drie dochters, maar werd na 10 jaar huwelijk weduwe. Een paar jaar later kreeg ze nog een dochter van haar tweede echtgenoot, maar opnieuw werd ze weduwe.

Op een doodgewone dag kreeg Myriam het e-mailadres van Ignacio via een gemeenschappelijke vriend, schreef hem een ​​mail en hij antwoordde onmiddellijk. "Onze ontmoeting was prachtig: er was hetzelfde begrip, ook al hadden we elkaar lang niet gezien. Ik was een beetje bang toen hij de deur voor me opendeed omdat ik me afvroeg hoe het zou zijn. Toen ik hem zag, begreep ik dat hij de man was van wie ik hield", zei de vrouw en voegde eraan toe: "We werden meteen weer de jongeren van vroeger, het was alsof we weer verliefd werden".

In al die tijd had Ignacio andere liefdesrelaties, maar hij is nooit getrouwd en heeft geen kinderen gekregen: "Myriam was en is de vrouw van mijn leven", merkte hij op. "Dat ik haar na al die jaren weer zag, bevestigde mijn gevoelens voor haar alleen maar." De man kreeg onmiddellijk een band met de dochters van Myriam en de twee gingen al snel samenwonen.

Na 22 jaar werden de twee herenigd om hun leven weer samen te delen voor nog eens 17 jaar. Ze zijn pas onlangs getrouwd en ze verzekeren dat dit was wat ontbrak om hun mooie verhaal te bekronen. Myriam, 63, en Ignacio, 65, werden vergezeld door familieleden en vrienden naar hun burgerlijk huwelijk. Beiden besloten voor de gelegenheid wit te dragen en zeiden erg gelukkig te zijn met deze nieuwe stap in hun romantische relatie.

Advertisement