Hij verlaat zijn baan na 20 jaar: klanten bedanken hem voor zijn vriendelijkheid door $30.000 voor hem in te zamelen (+ VIDEO)

Janine

09 December 2022

Hij verlaat zijn baan na 20 jaar: klanten bedanken hem voor zijn vriendelijkheid door $30.000 voor hem in te zamelen (+ VIDEO)
Advertisement

Het gebeurt niet vaak dat je, door puur toeval, speciale mensen ontmoet die je dag opfleuren en altijd weten wat ze moeten zeggen en wanneer. Toch gebeuren soortgelijke dingen en je kunt niet anders dan dankbaar zijn dat je speciale mensen hebt ontmoet die je leven zijn binnengekomen en het hebben verbeterd, misschien zelfs zonder het te willen.

Iets soortgelijks gebeurde in North Carolina, waar een vrouw de verkoper ontmoette en een band kreeg met de winkelbediende van de supermarkt waar ze altijd heen ging en toen hij op het punt stond zijn baan op te zeggen, besloot ze iets speciaals te doen om hem te bedanken voor de goede tijden die ze samen hadden doorgebracht.

via Go Fund Me

Advertisement

Go Fund Me

Julie Caviness is een van de vaste klanten van Harris Teeter, een detailhandel in voedingsmiddelen, en het was in de winkel bij haar in de buurt dat ze Tim ontmoette. De man had jarenlang op dezelfde plek gewerkt en had een sterke band opgebouwd met veel van de vaste klanten en velen van hen hadden zijn jovialiteit en sympathie altijd gewaardeerd.

"Tim is een speciaal persoon - zei de klant - Wat er ook gebeurt, of het nu een goede dag of een slechte dag is, hij verwelkomt je altijd met een glimlach. Er is geen dag geweest dat hij niet iemand heeft geholpen. Ik ken hem al sinds mijn kinderen klein waren en nu gaan ze naar de universiteit. Hij vroeg me altijd hoe het met me ging, hoe het met mijn familie ging en we praatten veel. Soms sprak ik met hem over mijn problemen en hij wist hoe hij naar me moest luisteren" - ging ze verder. Een geweldig persoon die iedereen graag in zijn leven zou willen hebben en die met weinig, anderen opvrolijkte.

WRAL/Youtube Screenshot

Op een dag vertelde Tim zijn vriendin echter dat hij op het punt stond zijn baan op te zeggen omdat hij een baan dichter bij huis had gevonden. Elke ochtend deed de man er namelijk 45 minuten over om op tijd aan te komen en het werd te ingewikkeld voor hem, dus zocht hij naar iets anders. Maar hij kon zich niet eens voorstellen wat een leegte hij in de harten van de mensen zou achterlaten.

"Ik denk niet dat hij zich ooit heeft gerealiseerd wat hij echt voor ons allemaal heeft gedaan - bekende Julie - Daarom moesten we een manier vinden om hem te bedanken". Hoe? Julie dacht erover om een ​​inzamelingsactie op GofundMe te starten en $1.000 bij elkaar te brengen om aan de kassamedewerker te geven. Toen het bekend werd gemaakt bereikte het bedrag tegen alle verwachtingen in binnen 24 uur $20.000 en overtrof het vervolgens.

Advertisement

Dit leidde tot meer dan 30.000 dollar die Tim kreeg tijdens een afscheidsfeest waar alle mensen die hem kenden aanwezig waren. Verzameld op de parkeerplaats van de supermarkt, wachtten de klanten tot Tim klaar was met zijn laatste dienst en verwelkomden hem met een glimlach, ballonnen, applaus, gelach en allemaal tegelijk zeiden ze bedankt. Bedankt voor wat hij heeft gedaan, bedankt voor zijn glimlach, bedankt voor de onvoorwaardelijke liefde die hij aan elk van hen heeft getoond en bedankt dat hij is zoals hij is.

Het is niet vanzelfsprekend om zulke mensen te kennen, maar we moeten toegeven dat het een groot geluk is, vind je ook niet?

Advertisement