De dochter heeft dienst als stewardess met Kerst: vader boekt 6 vliegtickets om met haar te zijn

Janine image
door Janine

11 December 2022

De dochter heeft dienst als stewardess met Kerst: vader boekt 6 vliegtickets om met haar te zijn
Advertisement

We weten dat elke ouder alles zou doen om zijn kind gelukkig te maken. Of ze nu klein of groot zijn, het maakt niet uit, een mama en een papa zullen altijd de ouders blijven en hun enige verlangen zal zijn om aan de zijde van hun kind te zijn en het alle liefde te geven waartoe ze in staat zijn.

De vader van dit verhaal weet er alles van, een man die, om ervoor te zorgen dat zijn dochter de feestdagen niet alleen doorbracht, een prachtig gebaar maakte en haar gelukkig maakte. We vertellen je hun verhaal.

via mlevy1987/Facebook

De perikelen van het leven kunnen er vroeg of laat toe leiden dat iemand van huis weggaat en min of meer lange periodes ver weg is van zijn dierbaren. Niemand houdt hiervan, vooral tijdens de feestdagen, een tijd van het jaar waarin mensen samenkomen en tijd doorbrengen omringd door de warmte van de familie. Wat de jonge Pierce Vaughan echter niet zou overkomen.

Werkzaam als stewardess bij een luchtvaartmaatschappij en aan het begin van haar carrière, moest de jonge vrouw met kerst werken en daardoor kon ze niet bij haar ouders zijn. Iets waar ze niet blij van werd en haar vader en moeder ook niet. Hoe het probleem op te lossen? Hal Vaughan, de vader van het meisje, heeft besloten iets speciaals te doen voor zijn dochter.

Advertisement

Omdat ze met niemand kon wisselen en zijn dochter dus niet naar huis zou kunnen terugkeren, boekte hij in overleg met zijn vrouw alle vluchten waarop zijn dochter aanwezig zou zijn en reisde de hele wereld over, het was de manier om Kerstmis met haar door te brengen. Hal was de eerste die vertrok uit Ocean Springs, in Mississippi, maar kreeg gezelschap van zijn vrouw, die op een later tijdstip aan boord zou gaan.

Mike Levy, een passagier op een van de vluchten die vader Hal had geboekt, hoorde van het verhaal en praatte met hem en luisterde naar wat de twee ouders hadden besloten te doen. Mike, die naast hem zat, was diep ontroerd door het gebaar en besloot het openbaar te maken. Dus nam hij twee foto's, een met de man en een met de jonge stewardess, en deelde ze op internet.

Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Onnodig te zeggen dat het verhaal in zeer korte tijd bekend werd en talloze commentaren kreeg. "Ik had het genoegen om naast Hal te zitten op mijn vlucht naar huis", schreef hij in een Facebook-bericht. "Zijn dochter Pierce was onze stewardess die moest werken met Kerstmis. Hal besloot dat hij deze feestdag met haar zou doorbrengen en zal op al haar vluchten aanwezig zijn, vervolgde hij, zodat hij met kerst tijd met zijn dochter kan doorbrengen. Wat een geweldige vader! Ik wens jullie allebei een gelukkig kerstfeest”.

Woorden vol bewondering die zijn gedeeld en bevestigd door de vele gebruikers die over hun verhaal hoorden. En ook wij kunnen deze vader alleen maar complimenteren met zijn gebaar en voor het werkelijk speciaal maken van de kerst van zijn dochter.

Advertisement