Kinderen verwarren een dragqueen met Elsa uit Frozen en vragen om een foto: "Zij discrimineren niet"

Janine image
door Janine

09 December 2022

Kinderen verwarren een dragqueen met Elsa uit Frozen en vragen om een foto: "Zij discrimineren niet"
Advertisement

Door de ogen van kinderen naar de wereld kijken, betekent niet nadenken over al het kwaad en de ontgoocheling die volwassenen inmiddels heel goed kennen. De wereld is niet voor iedereen een veilige en ideale plek, zoals het zou moeten zijn, maar het is goed om de kleintjes aan te sporen om te dromen en te werken aan een meer rechtvaardige en inclusieve samenleving. De scène die we je gaan vertellen, doet je glimlachen, juist omdat het laat zien hoe kinderen niet verblind worden door vooroordelen.

Tijdens een kermis zagen enkele kinderen wat de prinses leek te zijn van een van hun favoriete tekenfilms: Elsa uit Frozen. Het maakt niet uit of die mooie prinses in werkelijkheid een dragqueen was die kort daarna een show op de kermis zou presenteren.

via Facebook / Silvanashow

Advertisement

Monica Bracamontes, artiestennaam van Oscar Margalli's personage, veroverde jong en oud op de kermis van Xmatkuil in Mexico, waar ze samen met haar vriendin Silvana Sanchez exposeerde met haar show La Malvada Rumba. De twee dragqueens liepen voor de show over de kermis, toen Monica werd tegengehouden door een paar kinderen die, verbaasd over haar gelijkenis met Elsa uit Frozen, haar benaderden om een ​​foto te vragen. Kinderen zijn dol op tekenfilms en Frozen is ongetwijfeld een van Disney's grootste successen, waarin de hoofdpersoon een mooie prinses is.

Advertisement

Cuando vas con tu amiga la travestí y los niños la confunden con Elsa hehehehehehehe

Pubblicato da Silvanashow su Sabato 19 novembre 2022

Je komt niet elke dag een prinses op straat tegen en vooral eentje die in alle opzichten aan Elsa doet denken: daarom begonnen ze voorzichtig te vragen om met Monica op de foto te mogen. Blond, blauwe ogen en lichtblauwe jurk met glitters - de kleintjes vonden dat ze eruitzag als een prinses uit een sprookje!

Het magische moment werd gedeeld door Silvanashow op haar Facebook-profiel, samen met een ironische en geamuseerde opmerking: "Als je met je verklede vriendin uitgaat en de kinderen haar verwarren met Elsa". Het mooie is dat op de foto gaan met een kind voldoende was om een ​​rij te vormen waar andere kinderen op hun beurt wachtten.

Wikimedia

Wikimedia

Het nieuws ging het web rond, zorgde voor meer dan één glimlach en leidde tot een lieve gedachte: "Ze is heel lief, dit laat zien dat kinderen haar met andere ogen zien, ze zien haar als een koningin. Er is geen discriminatie voor hen".

Misschien zouden veel volwassenen wat meer naar de wereld moeten gaan kijken door de ogen van kinderen - vind je niet?

Advertisement