Ze trouwt op de 100ste verjaardag van haar oma: “Ze vroeg me om mijn bruidsmeisje te zijn”

Janine

07 December 2022

Ze trouwt op de 100ste verjaardag van haar oma: “Ze vroeg me om mijn bruidsmeisje te zijn”
Advertisement

De trouwdag is een van de mooiste dagen, dat moeten we toegeven. Je liefde bezegelen met een belofte is een onbeschrijfelijke emotie, en het mooie van die momenten zal nog groter worden als er speciale mensen aan je zijde staan. Familieleden of vrienden die weten hoe ze hun genegenheid kunnen tonen en deze volledig kunnen laten voelen met kleine of grote gebaren.

De vrouw over wie we je willen vertellen weet er alles van, want ze heeft mede dankzij haar honderdjarige oma een fantastische dag gehad. We vertellen je wat meer over het verhaal.

via Daily Mail

Advertisement

Vita Cresswell, uit Seaton, Cumbria, in Engeland, en haar vriend Gary Whineray waren 8 jaar samen toen ze besloten te trouwen. Op het moment dat ze haar grootmoeder, Martha Wallbank, het nieuws vertelde, sprong de oude vrouw op van vreugde en vroeg haar kleindochter om haar bruidsmeisje te zijn. Zonder te aarzelen stemde Vita toe, maar over één ding konden zij en haar vriend niet beslissen.

"We vroegen ons af hoe mensen de datum voor de bruiloft kiezen - vertelde ze - dus hebben we lang nagedacht en gezien het feit dat we geen feest wilden dat exclusief van ons was maar gedeeld, besloten we dat we eeuwige liefde zouden zweren op de dag van de verjaardag van mijn oma. Toen vertelde ze me enthousiast dat ze mijn bruidsmeisje wilde zijn, hadden we een betere keuze kunnen maken? - vervolgde ze - Het was echt zo schattig”.

Vita sprak ook over haar geweldige relatie met oma Martha en hoe hecht ze met haar was toen ze jonger was. Middagen, wandelingen en leuke momenten samen met de oude vrouw zorgden er mede voor dat hun band nog sterker werd en de bruid kon niet gelukkiger zijn bij het idee om haar speciale dag met haar te delen.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Gehuld in een beige jas en met een prachtige lichtblauwe hoed met een netje om haar gezicht, zag de oude vrouw er prachtig uit aan de zijde van haar kleindochter en vrolijkte ze iedereen op met haar jovialiteit, haar sympathie en ook met de liedjes die voor de hele dag waren gekozen. En bovendien was het haar verjaardag, een bijzonder moment omdat ze de mijlpaal van 100 jaar had bereikt, en ook zij moest gevierd worden. Daarom kondigde de priester, na de uitwisseling van de geloften in de kerk, het andere evenement aan en zongen alle gasten het lied om haar een gelukkige verjaardag te wensen.

Ontroerende, bijzondere en unieke momenten die, we zijn er zeker van, Vita en Gary nooit zullen vergeten. Om nog maar te zwijgen van het feit dat oma Martha ook een nieuw record vestigde: ze werd het oudste bruidsmeisje van het Verenigd Koninkrijk. Het was voor iedereen een heel bijzondere dag.

Advertisement