Stel ziet samen af ​​van eindejaarsbal om twee gehandicapte vrienden te begeleiden

Janine image
door Janine

01 Februari 2023

Stel ziet samen af ​​van eindejaarsbal om twee gehandicapte vrienden te begeleiden
Advertisement

Het is niet moeilijk om vriendelijkheid te tonen aan de mensen die we ontmoeten, vooral degenen die wat extra liefde en zorg nodig hebben, maar het dagelijks leven leidt ons vaak af van deze simpele gebaren die een verschil kunnen maken in iemands leven.

Sydney en Logan hebben dit heel goed begrepen en aangetoond, een jong stel dat op zijn zachtst gezegd op een onvergetelijke manier heeft besloten om deel te nemen aan het eindejaarsbal. De twee besloten namelijk om apart naar het feest te gaan, om twee van hun schoolvrienden uit te nodigen voor het dansfeest: twee gehandicapte studenten.

via Metaspoon

Advertisement

Sydney, softbalspeelster en cheerleader, was ook assistent-lerares op een lyceum in de klas Life Skills op Princeton High School, Indiana, VS. Tijdens haar lessen raakte ze bevriend met een gehandicapte student genaamd Noah Heichelbech.

Sydney wist dat Noah met zijn sociale en extraverte aard veel plezier zou hebben op het bal, dus kwam ze met een geniaal idee voor hem. "Noah is zo attent en grappig, hij begroet iedereen in de gang", legde het meisje uit: "Hij is een explosie van energie. Hij is mijn beste vriend," voegde ze eraan toe. Om deze reden besloot het stel om met twee speciale begeleiders naar het dansfeest te gaan: Sydney zou Noah hebben meegenomen, terwijl Logan een andere gehandicapte studente genaamd Harley zou hebben meegenomen.

Advertisement

Smile 😄

Pubblicato da Sydney Firkins su Sabato 5 marzo 2022

Om Noah te vragen haar date te zijn, nam Sydney een softbal en schreef er een bericht op: onmiddellijk daarna gaf ze het aan haar vriend en hielp hem het bericht te lezen met de tekst: "Wil je met mij naar het dansfeest gaan?" , waarop Noah antwoordde: "Ja, zeker!".

In de tussentijd heeft Logan besloten om de lieve Harley een boeket roze rozen - haar favoriete bloemen - te brengen, vergezeld van een lieve boodschap voor haar met de tekst: "Ik zou het leuk vinden als je met me mee zou willen naar het bal." Uiteindelijk brachten de vier jongeren samen een geweldige avond door: ze hadden plezier, dansten en kletsten samen. "Het feit dat Sydney en Logan om me gaven en me bij zo'n evenement wilden betrekken, verwarmt mijn hart", merkte Noah op.

Hoe waar is dit: het zijn deze mensen die van de wereld een betere plek maken en de moeite waard om in te leven.

Advertisement