Ze houdt van haar werk: om dat te bewijzen laat ze het bedrijfslogo op haar been tatoeëren

Janine image
door Janine

27 December 2022

Ze houdt van haar werk: om dat te bewijzen laat ze het bedrijfslogo op haar been tatoeëren
Advertisement

Er is een heel bekende zin die zegt: "Kies de baan waar je van houdt en je zult nooit werken, zelfs geen dag in je hele leven" en zo is het precies. Mensen die 's morgens enthousiast wakker worden om naar hun werk te gaan, behoren tot de gelukkigste mensen ter wereld, omdat ze hun brood verdienen met een uiterst voldoening gevende activiteit.

Een voorbeeld van zo'n geluk werd getoond door Rachel Wallace, 39 jaar, uit Cheshire, Engeland, dierenverzorgster van beroep. De vrouw houdt zo veel van de salon waar ze voor werkt dat ze - om haar volledige toewijding te tonen - besloot het bedrijfslogo te laten tatoeëren.

via Mirror

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Rachel heeft ervoor gekozen om haar baan als hondentrimster te eren door het logo van de Four Paws Doggie Daycare and Pet Grooming als haar nieuwe tatoeage te kiezen: haar baas, Fern Gresty, was onder de indruk van haar keuze en grapte dat ze vanaf nu niet mag stoppen voor de rest van haar carrière.

"Rachel is de meest productieve trimster in deze salon: het is een voorrecht om haar bij ons te hebben om de honden van Cheshire te vertroetelen. Ik ben zo dankbaar voor haar toewijding en ik ben zo trots om te weten dat het bedrijf dat ik heb opgericht evenveel betekent voor andere mensen als voor mij! Rachel heeft een vaste aanstelling in deze salon voor mij, maar nu is Four Paws letterlijk een deel van haar!" aldus Fern.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Het is een onuitwisbaar teken dat me zeker niet in staat zal stellen om werk te vinden bij concurrerende bedrijven", glimlachte Rachel en voegde eraan toe: "Ik ben er meer dan blij mee, dat was mijn doel: bewijzen dat ik nergens anders heen ga. Ik stel me voor dat mijn been nu op mijn cv staat! Ik heb veel tatoeages, dus het leek me leuk om ook het logo te hebben van het bedrijf waar ik voor werk."

Met betrekking tot haar werk legde Rachel uit dat ze zich geen betere kon wensen: "Ik werk graag met honden omdat het lieve en oprechte wezens zijn: als ze je proberen te bijten, is dat alleen omdat ze bang zijn. Honden trimmen is een heel creatief werk en het is geweldig om een ​​vertrouwensrelatie op te bouwen met een wantrouwende hond, want beetje bij beetje win je zijn vertrouwen door een mooie band te smeden".

 Wat is je relatie met je werk: ben je er net zo tevreden over als zij?

Advertisement