Hij vraagt ​​zijn zus met het syndroom van Down om bruidsmeisje te zijn op zijn bruiloft (+ VIDEO)

Janine

06 Januari 2023

Hij vraagt ​​zijn zus met het syndroom van Down om bruidsmeisje te zijn op zijn bruiloft (+ VIDEO)
Advertisement

De band tussen broers en zussen is altijd gecompliceerd, maar onverbrekelijk: elke broer en zus kent hun jaloezie en gekibbel, maar de relatie die ontstaat is uniek en onbeschrijfelijk, vooral als een van de twee moeilijkheden ondervindt. Chris Garafola weet dit heel goed, een 33-jarig model dat altijd een hechte band heeft gehad met zijn oudere zus, Brittany, 35 jaar oud. Chris besloot te trouwen met zijn vriendin, Tatiana, en natuurlijk wilde hij dat zijn zus zijn bruiloft zou bijwonen, dus koos hij ervoor om de trouwdatum uit te stellen tot Brittany beschikbaar was.

via People

Advertisement

Chris en Tatiana hebben besloten hun huwelijk te vieren door Brittany als bruidsmeisje van de bruid te kiezen. Brittany heeft het syndroom van Down en Chris legde uit dat haar gezondheid een "hoofdprioriteit" was voor het paar, hoewel ze alleen van plan waren een klein evenement te organiseren met naaste familie en vrienden. Om deze reden wachtten de twee tot de jonge vrouw alle vaccinaties had voltooid voordat ze begonnen met het organiseren van de bruiloft en het vastleggen van een datum.

Nadat ze ervoor hadden gezorgd dat Brittany haar vaccinatiecyclus had voltooid, namen Chris en Tatiana via een videogesprek contact met haar op, nodigden haar uit voor de bruiloft en vroegen haar om Tatiana's bruidsmeisje te worden. Het emotionele moment werd vastgelegd in een video, die op het YouTube-kanaal van Chris werd geplaatst.

Brittany explodeerde van vreugde en de hele familie was enthousiast. "Ik wilde haar zo stevig omhelzen, zo ontroerd was ik! Toen ik zag hoe emotioneel ze werd, liet me zien hoeveel ze echt van ons houdt. Ik weet niet hoe ik zoveel geluk kon hebben om Brittany als zus te hebben, ik hou zoveel van haar”, merkte Chris op.

"Mijn doel is ervoor te zorgen dat mijn zus een goed leven heeft, wordt beschermd en gezond is. Haar geluk is mijn geluk - het is altijd zo geweest, sinds we klein waren", vervolgde hij.

Advertisement

"Brittany betekent de hele wereld voor mij. Ze is mijn beste vriendin sinds de eerste dag en zal dat blijven als ik eenmaal getrouwd ben", legde Chris uit, eraan toevoegend dat hij altijd prioriteit heeft gegeven aan zijn zus in romantische relaties: “Je krijgt ons allebei”.

Dit is voor Tatiana nooit een probleem geweest, maar een meerwaarde: "Ik had me nooit iets beters kunnen wensen: ik ben dol op Brittany en ze is een heel dierbare vriendin geworden, ik hou van haar met elke vezel van mijn wezen", verklaarde ze.

Advertisement