Klanten vinden haren in eten en baas geeft haar altijd de schuld: "Ik heb ze blauw geverfd, ze kunnen niet meer van mij zijn"

Janine image
door Janine

11 Januari 2023

Klanten vinden haren in eten en baas geeft haar altijd de schuld: "Ik heb ze blauw geverfd, ze kunnen niet meer van mij zijn"
Advertisement

Onrecht op het werk kan op elk gebied en om welke reden dan ook voorkomen tussen werkgevers en werknemers, hoewel ondergeschikt werk door de wet wordt beschermd. Er zijn veel gevallen waarin de werknemers van een bedrijf of een restaurant klagen over de precaire omstandigheden waarin ze gedwongen worden te werken, maar het onrecht waarover we je gaan vertellen lijkt uitsluitend te worden ingegeven door de afkeer van een werkgever voor een werknemer. Deze laatste bleef natuurlijk niet toekijken en handelde met opzet om haar baas te ontmaskeren. Maar laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via Reddit

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

De jonge vrouw vertelde haar verhaal op het Reddit-forum en wekte positieve reacties op van gebruikers. Het meisje schreef dat ze werkt voor een winkel die broodjes bereidt en verkoopt, waar alle andere werknemers, behalve zij, vrouwen zijn van Indiase afkomst met lang zwart haar. Dit is een belangrijk detail, want juist op dit aspect zal haar werkgever zichzelf ontmaskeren. De hoofdpersoon van dit verhaal daarentegen is de enige in de winkel met korter, halflang en bovenal bruin haar. Ondanks dit bewijs gaf de winkelmanager de jonge vrouw de schuld als een klant klaagde dat hij een "lange zwart haar" in zijn broodje had gevonden.

"Elke keer dat een klant klaagde over een lange zwarte haar in zijn eten, gaf mijn baas mij zonder enige aarzeling of onderzoek de schuld, ook al was ik de enige persoon die mijn haar opstak en in een netje droeg", schreef ze op Reddit.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

De jonge vrouw was het beu om het doelwit te worden van iets dat haar duidelijk niet aanging en besloot haar haar blauw te verven. Op deze manier zou ze alle twijfels over haar vermeende verantwoordelijkheid hebben weggenomen: “Ik verfde op een dag mijn haar blauw met als enig doel om niet de schuld te krijgen van de zwarte haren in het eten. Raad eens... het gebeurde. En wat was mijn baas geïrriteerd toen ik zei dat het niet mijn haar kon zijn omdat de mijne blauw zijn… het was erg grappig”, merkte het meisje op.

Wat te zeggen, een mooie "wraak" op de werkvloer, waarmee de jonge vrouw haar baas voor eens en voor altijd heeft ontmaskerd!

Advertisement