"Mijn kinderen zijn 10 en 12 maar slapen nog bij mij in het grote bed"

Janine image
door Janine

09 Februari 2023

"Mijn kinderen zijn 10 en 12 maar slapen nog bij mij in het grote bed"
Advertisement

Elke ouder kiest de manier die volgens hem het beste is om een ​​kind op te voeden en probeert hem de richtlijnen te geven waar hij zich het meest in kan vinden. Dit betekent dat alle gezinnen anders zijn en dat elk zijn eigen gewoonten heeft. Is er een manier om te beweren welke goed zijn en welke niet? In werkelijkheid is er in deze gevallen geen objectieve tabel om te volgen, laten we zeggen dat er meer voorkomende situaties zijn, maar niemand kan met zekerheid zeggen of de ene weg goed is in vergelijking met de andere.

Daarom vond de moeder waarover we je willen vertellen het juist om haar keuze te verdedigen met betrekking tot haar kinderen en vroeg ze om niet te worden beoordeeld op de gewoonte die ze heeft gehad sinds de kleintjes werden geboren.

via Daily Record

Advertisement

Bernie Watkins has co-slept her two children since they were born👶

Pubblicato da MyLondon su Domenica 11 dicembre 2022

Bernie Watkins woont in Spanje en is een 49-jarige moeder die in het middelpunt van een verhitte controverse stond omdat ze had verklaard dat haar twee kinderen, een jongen en een meisje, nog steeds bij haar in het tweepersoonsbed slapen. Het is niet iets dat zelden gebeurt: om de een of andere reden geven veel ouders hun kinderen toestemming om met beiden of met een van hen te slapen.

Wat in dit geval opviel, is de leeftijd van de kinderen: Frankie is 10 jaar oud, terwijl Caden 12 is. Een moment dat voorafgaat aan de puberteit en dat voor velen bijna een onthechting zou moeten zijn, in bepaalde gewoonten, van mama en papa.

Advertisement
Hippopx - Not the actual photo

Hippopx - Not the actual photo

Het nieuws heeft dan ook een verhit debat aangewakkerd en de meningen verdeeld. Als er aan de ene kant mensen zijn die het niet zo'n vreemde gewoonte vinden, zijn er aan de andere kant mensen die denken dat het niet normaal is. Daarom besloot deze moeder het uit te leggen.

"Ik ben een alleenstaande moeder en sinds ze klein waren, hebben mijn kinderen altijd bij me geslapen - zei ze - Elk van hen heeft zijn eigen kamer en ze zijn volledig vrij om te kiezen waar ze de nacht doorbrengen, maar tot nu toe hebben ze ons ritueel niet opzij willen zetten. We brengen graag het moment door voordat we samen gaan slapen - vervolgde ze - We zien elkaar niet tijdens de lunch en iedereen heeft zijn eigen verplichtingen, maar 's avonds als we naar bed gaan, praten we veel, bespreken we dingen die gedaan zijn en knuffelen we. Het is een moment voor onszelf en we zijn nog niet klaar om er mee te stoppen".

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Velen ondersteunen het idee dat ze, wanneer ze opgroeien, het risico lopen weinig onafhankelijk te zijn, maar Bernie gelooft het niet en heeft vertrouwen in de persoonlijkheden van haar kinderen. Deze moeder heeft er nooit van gehouden om de kinderen alleen in een andere kamer achter te laten en voelt er blijkbaar nog steeds niets voor om afscheid van ze te nemen, net als de kinderen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat dit ook hun manier lijkt te zijn om een ​​sterke relatie te onderhouden en een hechte familie te zijn.

In ieder geval heeft deze gewoonte veel mensen met stomheid geslagen, maar weten we zeker dat het helemaal verkeerd is? Wat denk jij ervan?

Advertisement