Ze vergeet het geld en een politieagent koopt een snack voor haar: het kleine meisje stuurt hem een ​​brief en $10 om hem te bedanken

Janine image
door Janine

29 December 2022

Ze vergeet het geld en een politieagent koopt een snack voor haar: het kleine meisje stuurt hem een ​​brief en $10 om hem te bedanken
Advertisement

Kinderen wordt vaak geleerd enig respect te hebben voor mensen die te maken hebben met de wet en het gezag, zoals politieagenten. In feite weten de kleintjes niet altijd hoe ze zich in hun aanwezigheid moeten gedragen, ook al zijn ze er tegelijkertijd door geïntrigeerd.

Gelukkig leren sommige ouders hun kinderen dat niet bang hoeven te zijn voor hen, integendeel: het zijn aardige en behulpzame mensen die zich onvermoeibaar inzetten om de burgers te beschermen en de veiligheid binnen de verantwoordelijke dienst te waarborgen.

via En.newsner.com

Advertisement

Toen de 9-jarige Brooke Yost zich realiseerde dat ze haar portemonnee niet bij zich had en geen donuts kon kopen bij een benzinestation, besloot ze de winkel te verlaten zonder haar overheerlijke snack. Maar gelukkig voor haar stond vlak achter haar een vriendelijke politieagent. Toen de agent merkte dat Brooke met lege handen zou moeten vertrekken, bood hij aan om voor haar te betalen.

Brooke bedankte hem voordat ze met haar donuts de winkel uit rende. "Ik wist niet wat ik moest doen," zei het meisje: "Ik schaamde me heel erg." Maar kort daarna, toen Brooke naar huis terugkeerde, redeneerde ze over de vrijgevigheid van de officier en besloot ze een bedankbriefje te schrijven naar de politie van haar wijk. Samen met de brief voegde hij een bankbiljet van $10 toe om de kosten van de donuts te dekken.

Advertisement

"Beste politiebureau", schreef ze: "Mijn naam is Brooke en ik ben 9 jaar oud. Ik was vanmorgen in de winkel van Sheetz, maar ik was mijn portemonnee vergeten. Een vriendelijke politieagent achter me betaalde voor mijn bestelling. Ik heb hem bedankt, maar nu voel ik me schuldig omdat ik hem niet heb kunnen terugbetalen. Daarom heb ik samen met de brief besloten om het geld te sturen dat ik hem schuldig ben. Ik wil deze agent nogmaals bedanken. We zijn in goede handen met agenten zoals jij, Brooke".

Brooke's brief bereikte agent Chad Savannah, de agent die voor het tussendoortje had betaald. Het ontroerde echter ook het hele politiebureau. Daarom verzamelden en bedankten de agenten het meisje met een antwoordbrief en een waardebon van $50 om te besteden in een speelgoedwinkel. In plaats van er iets van te kopen, koos het meisje ervoor om de bon aan een goed doel te schenken. Toen ze zagen hoe goedhartig het meisje was, nodigden de politieagenten haar uit voor een rondleiding door het politiebureau, waarbij ze haar natuurlijk veel donuts aanboden!

Complimenten Brooke!

Advertisement