"Mijn man heeft me bedrogen met mijn zus: nu zit ze in de problemen, maar ik wil haar niet helpen"

Janine

12 Januari 2023

Advertisement

De band tussen broers en zussen is iets bijzonders, maar er zijn grenzen die nooit overschreden mogen worden, noch tussen broers, noch tussen zussen: toch ontstaan ​​er soms ingewikkelde situaties die een soapserie waardig zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de hoofdpersoon van ons verhaal, die het web om advies vroeg over hoe ze zich moest gedragen nadat haar zus na een lange afwezigheid bij haar aanklopte. De twee hadden elkaar al jaren niet meer gesproken omdat de vrouw haar betrapte in bed met haar inmiddels ex-man. Ze kwam er nooit overheen, want die dag bleek "de ergste van haar leven" te zijn.

via Reddit

Advertisement

Pexels - Not the Actual Photo

Het gebeurde zeven jaar geleden: "Ik was getrouwd en verwachtte een kind toen het vreselijk mis ging. Toen ik ongeveer 10 weken zwanger was, kreeg ik een miskraam, toen kwam ik thuis en vond mijn man in bed met mijn zus. De twee probeerden zich te verontschuldigen en me ervan te overtuigen dat we er wel doorheen konden komen. Maar ik wilde met geen van beiden nog iets te maken hebben en nog minder toen ik erachter kwam dat ze zwanger was", zei de vrouw. Haar zus kreeg drie kinderen van haar ex en ze wilde er nooit iets van weten, ondanks de verzoeken van haar ouders om een mogelijke verzoening.

Twee jaar geleden trouwde de vrouw met haar huidige echtgenoot: "Zijn familie is ronduit fantastisch. Ik hou van de kleinkinderen die ik heb gekregen dankzij mijn huwelijk met hem en we brengen veel tijd samen door", merkte ze op. Onlangs heeft haar zus echter geprobeerd contact met haar op te nemen: "Ze belde me op mijn werk en zei dat ze me nodig had en of ik naar haar toe kon komen. Ik hing op en ging verder met mijn dag", legde ze uit.

Pexels - Not the Actual Photo

Op dat moment kwamen de ouders naar voren om haar te vertellen wat er was gebeurd: haar zus was zwanger geworden van een vierde kind, maar verloor het helaas in een staat van vergevorderde zwangerschap. Terwijl ze de baby baarde, lag haar man in bed met een andere vrouw. Dus keerde ze terug om bij hen te wonen: "Mijn ouders vragen me om hun kinderen te leren kennen, om er voor ze te zijn, zoals ik doe met de kleinkinderen van mijn man, maar hoewel mijn zus me meerdere keren om vergeving heeft gevraagd, wil ik niets met haar te maken hebben. Mijn ouders zijn woedend en zeggen dat ik moet vergeven, want wat ze ook heeft gedaan, ze lijdt nu meer dan ze verdient en haar kinderen zijn onschuldig en verdienen een tante”, concludeerde de jonge vrouw en vroeg het internet om advies over hoe ze met de situatie om moest gaan.

Gebruikers waren het volledig met haar eens: "Het spijt me ongelooflijk dat een van jullie dit allemaal hebben moeten meemaken, zowel een miskraam als vreemdgaan, maar dit is karma verpakt in een pakket met een grote strik eromheen. Bovendien vraag ik me af wat voor soort man zijn vrouw in het ziekenhuis ziet terwijl ze haar baby verliest en denkt dat dit het perfecte moment is om vreemd te gaan”, merkte een man op.

Wat denk jij ervan?

Advertisement