Ouderen lopen in de stromende regen om naar hun dochter te gaan: politieagenten zien hen en brengen hen

Janine image
door Janine

25 December 2022

Ouderen lopen in de stromende regen om naar hun dochter te gaan: politieagenten zien hen en brengen hen
Advertisement

Degenen die ervoor kiezen om deel uit te maken van de politie van een staat, besluiten niet alleen om zich aan te sluiten bij een groep mensen die klaar is om de misdaad te verslaan, maar ook bij een groep die bereid is om mensen een handje te helpen in tijden van nood, wat het ook is.

Iets waar de twee agenten in het middelpunt van dit verhaal het mee eens zijn, we zijn er zeker van, twee mannen die zich tijdens hun dienst volledig ter beschikking stelden van twee behoeftige mensen. We vertellen je wat er is gebeurd.

via Nelson Morales /Facebook

Advertisement

“Anécdota del día…! Patrullando por mi área de trabajo me encuentro estos dos seres maravillosos de 85 y 79 años...

Pubblicato da Nelson Morales su Sabato 17 dicembre 2022

Het verhaal speelde zich af op het eiland Puerto Rico en bevatte twee dienstdoende politieagenten en een ouder stel. Zoals verteld door een van de twee agenten, Nelson Morales, in een bericht dat op zijn Facebook-account is gepubliceerd, liepen de twee oude mensen op straat in de stromende regen toen hij en zijn collega hen tegenkwamen.

De agenten waren op patrouille en kwamen vragen waar ze heen gingen en of ze hulp nodig hadden. Het bejaarde stel, man en vrouw, respectievelijk 85 en 79 jaar oud, waren op weg om zich bij hun dochter te voegen die ze al enkele dagen niet hadden gezien. "Toen we stopten, vertelden ze ons dat ze probeerden naar hun dochter te gaan, maar de weg was nog lang, ze moesten meer dan 3 uur lopen en het regende hard - vertelde Nelson - Mijn collega en ik keken elkaar aan en we besloten ze in de auto te laten stappen en naar het huis van de vrouw te begeleiden".

Advertisement
Rawpixel - Not the actual photo

Rawpixel - Not the actual photo

De vreugde van het oude stel was enorm: het gebaar van de politieagenten raakte hen diep en liet een spoor achter in hun hart. Ze waren zo blij dat ze de politieagenten vroegen om het moment te vereeuwigen met een foto die Nelson samen met het verhaal deelde. "Ik hou van mijn werk en ik hou ervan mijn burgers te dienen" - concludeerde de man.

Een zeer belangrijke en oprechte hulp: soortgelijke verhalen lees en hoor je niet elke dag. Er zijn veel goede mensen over de hele wereld, maar het is niet gemakkelijk voor hen om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. In dit geval was het precies zo en bleef het oude stel een hele lange "natte" wandeling bespaard.

Complimenten aan twee bijzondere politieagenten en bedankt voor het gegeven voorbeeld.

Advertisement