Hij vraagt ​​of hij als geschenk zijn vader mag zien: "kom gewoon even en ga dan terug naar je andere kinderen"

Janine

25 December 2022

Hij vraagt ​​of hij als geschenk zijn vader mag zien:
Advertisement

Ouders zijn het belangrijkste in het leven van een kind: het referentiepunt, het anker om aan vast te houden in tijden van nood, de schouder om op uit te huilen of de armen om zich vertroeteld te voelen. De ervaring heeft ons echter geleerd dat niet iedereen het geluk heeft om ze allebei naast zich te hebben, of in ieder geval één van de twee. Er zijn omstandigheden waarin een moeder of vader uit het dagelijkse leven van hun kind verdwijnt.

Afhankelijk van hun leeftijd en de situatie waarin ze leven, kunnen kinderen er meer of minder door worden beïnvloed en reageren ze in overeenstemming met hun gevoeligheid. De jongen waarover we je willen vertellen, kan bijvoorbeeld de afstand van zijn vader gewoon niet accepteren en vraagt ​​in een heel lief filmpje of hij in ieder geval een dag bij hem terug wil komen.

via @rubencerquinz/Tik Tok

Advertisement

@rubencerquinz/Tik Tok

Het verhaal in kwestie is bekend geworden en heeft het hele web ontroerd dankzij een video die op zijn Tik Tok-profiel is gedeeld door Ruben Cervantes, hoofd van een vereniging die zich bezighoudt met het bijstaan ​​van gezinnen in moeilijkheden. De beelden tonen een kind, Lupito, dat met uiterste openhartigheid en met tranen in zijn ogen een speciaal verzoek doet voor Kerstmis.

We zijn gewend te horen dat kleintjes vragen om speelgoed en dergelijke als cadeau, niet alleen voor Kerst, maar ook voor verjaardagen. Hetzelfde gebeurt met deze jongen, jammer dat hij in de video beweert dat de kerstman de weg naar zijn huis niet kan vinden, die hij zegt te delen met zijn vader.

@rubencerquinz/Tik Tok

Na te hebben gesproken over de man met de witte baard die op een van de langste nachten van het jaar cadeaus bezorgt aan jong en oud, verwijst Lupito naar zijn vader. De man die hem op de wereld heeft gezet, zo lijkt het, verliet al snel zijn leven en keerde nooit meer terug. "Mama zegt dat papa niet naar mij toe komt omdat hij een ander gezin heeft - bekent de jongen - Pap, je zou even kunnen komen en dan teruggaan naar je andere kinderen". 

Woorden van een puurheid en openhartigheid die in andere clips een vervolg kregen, waarin Lupito zich wederom tot zijn vader wendt en hem vertelt dat hij groot is geworden, dat hij braaf zal zijn en dat hij vol spanning op hem wacht.

Advertisement

@rubencerquinz/Tik Tok

Inhoud die alle gebruikers enthousiast heeft gemaakt die zich bewust werden van het verhaal. Velen hebben een opmerking achtergelaten voor het kind dat graag een cadeautje voor Kerstmis zou willen: een knuffel en een paar minuten met zijn vader. Wat hoogstwaarschijnlijk niet zal gebeuren. "Zijn droevige ogen raakten mijn ziel" - zegt een vrouw; "Ik ben niet de enige die huilt, hè?" - schrijft een ander; "Ik zou graag je vader willen zijn, Lupito, je zou een geweldige zoon zijn" - bekent een man; "Vertel me hoe ik iets aan Lupito kan geven" - en nog veel meer andere lovende woorden van de 29 miljoen gebruikers die de video hebben bekeken.

We hopen van harte dat zijn droom vroeg of laat uitkomt en dat hij zijn vader weer kan omhelzen, al is het maar voor even. Bovenal wensen we hem een ​​mooie toekomst vol gelukkige momenten. Veel geluk, Lupito.

Advertisement