Hij ontdekt dat zijn toekomstige vrouw hem bedriegt met 8 mannen: hij besluit wraak te nemen op zijn huwelijksreceptie

Janine

07 Januari 2023

Hij ontdekt dat zijn toekomstige vrouw hem bedriegt met 8 mannen: hij besluit wraak te nemen op zijn huwelijksreceptie
Advertisement

Het huwelijk zou het pact moeten zijn waarop het gezin is gebaseerd en of het nu een katholiek of een burgerlijk ritueel is, het maakt niet uit. Waar het om gaat, is de liefde die de twee echtgenoten bindt, die ervoor kiezen hun leven onlosmakelijk met elkaar te verenigen, in de gemeenschappelijke beslissing om hun leven voort te zetten door een nieuw hoofdstuk te openen. Om te trouwen en kinderen te krijgen, moet je goed met elkaar kunnen opschieten en alle compromissen accepteren die nodig zijn om een ​​leven in harmonie te leiden. De hoofdrolspelers van dit verhaal lijken echter verkeerd te zijn begonnen en we leggen je uit waarom.

via Irish Mirror

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

De toekomstige echtgenoot had voor het huwelijk ontdekt dat zijn vrouw hem bedroog. De meest voor de hand liggende keuze zou op dit moment zijn geweest om de bruiloft te annuleren en de vrouw definitief te verlaten, maar de man was duidelijk verblind door de honger naar wraak nadat hij zich vernederd voelde door al het verraad van zijn vriendin. De man wilde iedereen laten weten wat voor soort persoon het was waarvan hij ooit dacht dat ze zijn partner en medeplichtige in het leven was, zozeer zelfs dat hij ervoor koos om wraak te nemen op hun trouwdag. Het gebeurde allemaal in de vorm van een spel onder de gasten bij de receptie na de ceremonie. De bruidegom vroeg alle gasten om op te staan ​​en de borden om te draaien die voor hen waren neergezet; op dat moment moesten iedereen die een kleine rode stip op de plaat vond, blijven staan, terwijl de anderen konden gaan zitten. Na deze eenvoudige "regels" bleven er slechts acht mensen overeind, die zichzelf openbaarden als de minnaars van de echtgenote - toekomstige ex!

Flickr / Not the actual photo / petrr

Flickr / Not the actual photo / petrr

"Dames en heren, kijk alstublieft goed naar de mannen die niet zijn gaan zitten: ze zijn allemaal de minnaars van mijn vrouw sinds we samen zijn. Nu zal ik de nietigverklaring van het huwelijk aanvragen", was de huiveringwekkende aankondiging van de man tijdens de receptie.

De hoofdrolspeler van dit verhaal is een trotse persoon die echt weet hoe hij de dingen groots moet doen: het maakt niet uit of hij een paar minuten voor zijn wraak ermee instemde om met de “bedriegende” vrouw te trouwen. Kortom, niet iedereen zou zich zo gedragen.

Wat zou jij in zijn plaats hebben gedaan?

Advertisement