Ze vindt een onbekende voor haar huis tijdens een sneeuwstorm: ze zorgt voor hem terwijl ze op hulp wacht (+VIDEO)

Janine image
door Janine

22 Februari 2023

Ze vindt een onbekende voor haar huis tijdens een sneeuwstorm: ze zorgt voor hem terwijl ze op hulp wacht (+VIDEO)
Advertisement

Anderen helpen, je volledig tot hun beschikking stellen, de dagelijkse programma's opgeven om een ​​handje te reiken, is niet iets wat iedereen zou doen. De redenen waarom dit niet gebeurt, kunnen veel en allemaal verschillend zijn, en het is niet altijd een kwestie van gebrek aan altruïsme, het feit is dat er vrouwen en mannen zijn die alles zouden doen om een ​​geliefde of een volslagen vreemde uit de problemen te halen.

Wat gebeurde in het verhaal waarover we je willen vertellen. In dit geval aarzelde een moeder van 3 kinderen geen moment om een ​​64-jarige man te helpen die ze nog nooit eerder had ontmoet.

via Sha'Kyra Rain Aughtry /Facebook

Advertisement

De episode vond plaats in Buffalo, Verenigde Staten, tijdens een strenge en moeilijke winter. Op kerstavond was Sha'Kyra Rain Aughtry, een Amerikaanse moeder, volop bezig met de voorbereidingen voor de feestdagen toen ze merkte dat er iets aan de hand was buiten haar huis.

Samen met haar partner probeerde ze te begrijpen wat het geluid was dat ze van buiten hoorde komen en toen ze eenmaal buiten waren, zagen ze dat het een man was die vast zat in de sneeuwstorm en het heel koud had. Zonder er al te veel over na te denken, haalden de twee Joey White, zo heet de 64-jarige, binnen en ontfermden zich over hem.

Advertisement
Sha'Kyra Rain Aughtry /Facebook

Sha'Kyra Rain Aughtry /Facebook

De situatie was echter niet de beste. Zijn handen waren bevroren en hij had dringend medische hulp nodig, maar de kou, de vorst en het slechte weer verhinderden aanvankelijk dat hulpverleners het huis bereikten. Het was dus Sha'Kyra's taak om voor hem te zorgen, samen met haar gezin, de vieringen op te geven, maar beslist iets veel belangrijkers te doen.

Om echter zo snel mogelijk hulp te krijgen, deelde de vrouw een video op Facebook waarin ze de omstandigheden uitlegde en om hulp vroeg om te voorkomen dat Joey's gezondheid achteruit zou gaan. Gelukkig werd het verhaal in zeer korte tijd overal bekend en kon hij binnen 48 uur terugkeren. Gedurende die tijd probeerde deze moeder de onbekende bij te laten komen, ze nam contact op met zijn zus, aangezien dit het enige nummer was dat de man zich herinnerde, om haar te waarschuwen dat haar broer bij haar was en dat hij veilig was, en ze belde herhaaldelijk om hulp totdat ze tussenbeide kwamen en hem vergezelden naar een faciliteit om op krachten te komen.

WE NEED HELP‼️ I have a 64 year old special needs man with frost bite on both of his hands and has turn into Gangrene we have had him since yesterday at 6:37am we brought him into our home PLEASE GET HIM SO HELP ‼️He is scared i am scared his life is in my hands it’s nothing else I can do HELP I have called 911!!!!! WE NEED HELP‼️ HE IS A RESIDENT OF COMMUNITY SERVICES HOUSE ON PARKRIDGE‼️ PLEASE GET HIM SO HELP HE COULD DIE FROM THIS‼️‼️ Please Share for HELP!!!!!

Pubblicato da Sha'Kyra Rain Aughtry su Domenica 25 dicembre 2022

Een stormachtige kwestie die Sha'Kyra's kalmte op de proef stelde, we kunnen het niet ontkennen, maar het moet ook gezegd worden dat ze een echte heldin was en dat ze een moment van grote spanning op de best mogelijke manier wist te beheersen. Om haar voor dit alles te bedanken, besloot Chris Dearing, Joey's collega en medewerker van het North Park Theatre in Buffalo, om twee GofundMe-inzamelingsacties op te zetten: een voor zijn collega en een voor de vrouw die hem zo zorgvuldig had gesteund. Het bereikte bedrag gingen veel verder dan de vooraf ingestelde maximumlimiet en dit getuigde hoe belangrijk Sha'Kyra's gebaar was en hoezeer het de harten van mensen raakte.

In het leven kan ieder van ons comfort, geld, familie, werk en nog veel meer hebben, maar goedheid van geest is niet voor iedereen weggelegd en deze vrouw heeft laten zien dat ze het in grote hoeveelheden heeft. We hopen dat haar verhaal in de gedachten van velen zal blijven en dat het een voorbeeld zal zijn voor degenen die zich in soortgelijke situaties zullen bevinden en zullen besluiten een hand uit te steken in plaats van zich af te wenden.

Advertisement