Vrouw wordt lastig gevallen door een vreemde: een jongen doet alsof hij haar vriend is om haar in veiligheid te brengen

Janine image
door Janine

09 Januari 2023

Vrouw wordt lastig gevallen door een vreemde: een jongen doet alsof hij haar vriend is om haar in veiligheid te brengen
Advertisement

Ieder van ons kan zich in min of meer aangename situaties bevinden. Er zijn gevallen waarin je je niet op je gemak voelt en hulp van buitenaf wilt om te proberen uit die situatie te komen. In vergelijkbare situaties kan het echter niet gemakkelijk zijn om hulp te vragen en het zou ideaal zijn als iemand anders de moeilijkheden beseft en, ongevraagd, besluit tussenbeide te komen.

Wat gebeurde in het verhaal waarover we je willen vertellen, waarvan de hoofdrolspeler een jonge man is die een volslagen onbekende te hulp snelde zonder dat ze ergens om vroeg. Wij leggen het je uit.

via @thebrandonrobert/Tik Tok

Advertisement
@thebrandonrobert/Tik Tok

@thebrandonrobert/Tik Tok

Brandon Robert is een 20-jarige uit Gatlinburg, in Tennessee, die erg beroemd is geworden op internet vanwege zijn gebaar naar een vrouw die hem totaal onbekend was. Terwijl hij in een winkel was, merkte de man iets vreemds op: niet ver van hem was een vrouw die zichtbaar last had van de houding van een vreemde.

Brandon begreep de situatie meteen en besloot de jonge vrouw te benaderen en te doen alsof ze bevriend waren, om haar uit de problemen te helpen. "Er is een meisje dat geïrriteerd lijkt door een vreemd persoon - verklaart Brandon in de video die het moment vastlegt - Nu ga ik naar haar toe en doe ik alsof ik haar vriend ben". En dat deed hij.

In de clip die op haar TikTok-account is geplaatst, die meer dan 10 miljoen keer is bekeken, zien we het moment waarop onze hoofdrolspeler naar haar toe gaat en een vriendschappelijke en vertrouwelijke houding aanneemt. Hij vertelt het meisje dat een denkbeeldige "tante Claire" op hem wacht en dat ze, als de vrouw dat wil, met hem mee kan gaan.

Advertisement
@thebrandonrobert/Tik Tok

@thebrandonrobert/Tik Tok

Ze begrijpt het gebaar van de man meteen en besluit hem te volgen en verwijdert zich van de man die haar lastig viel. Eenmaal buiten liet het meisje zich gaan en uitte vele woorden van dankbaarheid voor Brandon. Het is niet gezegd dat er iets ergs stond te gebeuren, maar zijn tussenkomst was ongetwijfeld voorzienig en loste een ongemakkelijke situatie in zeer korte tijd op. Waar de vele gebruikers die de video bekeken en een opmerking achterlieten het mee eens waren. Velen van hen bedankten Brandon voor zijn gebaar en sommigen stelden zelfs voor om "tante Claire" in een codewoord te veranderen om hulp te vragen in geval van een risico.

Ook wij complimenteren hem met zijn intuïtie en scherpzinnigheid bij het nemen van een dergelijke beslissing. Mensen zoals Brandon zijn engelen en hen ontmoeten op moeilijke momenten is een echte zegen.

Advertisement