Werkgever geeft luxe vakantie van £400.000 weg aan al zijn werknemers: "hij is de beste"

Janine

26 Januari 2023

Werkgever geeft luxe vakantie van £400.000 weg aan al zijn werknemers:
Advertisement

Werk neemt een groot deel van de tijd van bijna alle mensen in beslag en het is belangrijk dat de kwaliteit ervan zeer hoog is. Het moet niet alleen iets zijn dat je leuk vindt en waar je goed in bent, maar je moet ook het geluk hebben om jezelf in een vriendelijke, niet-competitieve en bijgevolg gezonde omgeving te bevinden. Het zijn situaties als deze die de werkuren "draaglijk" en natuurlijk aangenaam maken.

Een element waar hoogstwaarschijnlijk de manager waarover we je willen vertellen maximale aandacht aan heeft besteed. Een man die met niets een ​​groot imperium wist op te bouwen zonder de behoeften van zijn werknemers opzij te zetten, maar precies het tegenovergestelde deed. We leggen het je wat beter uit.

via The Tribune India

Advertisement

Mark Neilson is een briljante ondernemer uit Utah, Verenigde Staten, waar veel over wordt gesproken, niet alleen vanwege het succes dat hij met zijn bedrijf heeft gehad, maar ook en vooral vanwege het serene klimaat dat hij heeft gekozen te creëren met zijn werknemers. Als men aan een baas denkt, denkt men meestal aan een autoriteitsfiguur met wie het niet altijd gemakkelijk is om om te gaan, die erg streng is en die angst kan inboezemen, in zijn geval is dat helemaal niet het geval.

Integendeel, de man besloot al zijn werknemers als een grote familie te behandelen en een serene werkomgeving te creëren, zozeer zelfs dat hij ongeveer 400.000 pond investeerde om een ​​luxe vakantie voor iedereen te organiseren. Door verschillende bestemmingen te kiezen - waaronder IJsland en Cancun - en iedereen de kans te geven deel te nemen, heeft deze man iets ongewoons gedaan om mannen en vrouwen te bedanken voor het werk dat elk jaar voor hem is gedaan.

"Ik wil mensen motiveren om het altijd beter te doen op het werk - zei Mark - Als je ze aanmoedigt, als je ze gelukkig maakt, zullen ze ook meer gedreven worden om het goed te doen en zal het bedrijf groeien. Bovendien wil ik dat mijn werknemers 10 jaar bij me blijven, niet 10 maanden. Mijn wens is om ze een goed gevoel te geven en iedereen rijker te maken, ook ik ben van onderaf begonnen en ik weet wat het betekent om offers te brengen om een ​​doel te bereiken".

Woorden die vreemd lijken om te horen van een werkgever, we zijn meestal gewend aan opmerkingen die tegenstrijdig of in ieder geval niet zo motiverend zijn, maar voor deze ondernemer is goed werk essentieel voor de sereniteit van degenen die het uitvoeren. Vandaar de reden voor de reis en voor vele andere soortgelijke initiatieven die hem tot "beste manager ter wereld" hebben uitgeroepen. Een titel die hem eer aandoet en die ook het resultaat is van de glimlach op de gezichten van de medewerkers.

Advertisement

Zijn filosofie werpt goede vruchten af ​​en velen zouden een voorbeeld aan hem moeten nemen: tevreden werknemers hebben, die elke ochtend tevreden opstaan om hun werk goed te doen, die in elk opzicht eerlijk en legaal worden betaald, kan alleen maar positiviteit brengen en ook, laten we eerlijk zijn , hogere inkomsten.

Wat vind je van deze manier van handelen?

Advertisement