"Ik ben te knap om mijn dochter naar de kleuterschool te brengen, andere moeders zijn bang dat hun man hen zou kunnen bedriegen”

Janine

26 Januari 2023

Advertisement

Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met ons uiterlijk en hoewel de samenleving modellen en stereotypen oplegt die op zijn zachtst gezegd onmogelijk te verwezenlijken zijn, moeten we proberen onszelf te accepteren zoals we zijn. Het kan natuurlijk gebeuren dat we jaloers zijn op iemand die beter in vorm weet te blijven dan wij of die ons esthetisch gezien mooier en fascinerender lijkt, maar daar moeten we ons geen zorgen over maken. Blijkbaar kunnen sommige mensen het echter niet laten om naar anderen te kijken en zelfs een zekere mate van jaloezie te voelen. De moeder die de hoofdpersoon van dit verhaal is, beweert zelfs dat de andere moeders haar constant vol haat en jaloezie aankijken elke keer dat ze haar dochtertje van de crèche haalt of gaat brengen. De reden? Volgens haar is ze "te knap”.

Advertisement

Instagram / Lena the plug

Lena Nersesian is een model en influencer die zich graag laat zien op haar kanalen en die in de loop van de tijd veel volgers heeft gekregen. Haar Instagram-kanaal wordt namelijk door bijna 900.000 mensen gevolgd en haar gezicht is inmiddels bij velen bekend. De moeders van de andere klasgenoten van haar dochter lijken erg jaloers op haar uiterlijk, althans dat beweert Lena. In een video verklaarde ze zelfs dat ze haar dochter niet langer kon brengen of ophalen op de crèche vanwege de jaloezie van andere moeders:

"Als ik mijn dochter naar school breng, kijken andere moeders me lelijk aan, hoogstwaarschijnlijk zijn ze jaloers op mijn schoonheid. Ze denken dat hun man verliefd op me zou kunnen worden. Daarom breng ik mijn kleine meisje liever niet meer naar de kleuterschool."

Instagram / Lena the plug

Lena is 31 jaar oud en woont samen met haar partner en dochter in Los Angeles, waar haar modellencarrière goed van de grond is gekomen. Eerder werkte ze als psycholoog, maar besefte dat ze van baan wilde veranderen. Natuurlijk hebben haar nieuwe leven en de video in kwestie waarin ze uitlegt dat ze het doelwit is van de afgunst van andere moeders, voor nogal wat ophef gezorgd. Ze beweert echter een "eenvoudige vrouw" te zijn die graag tijd doorbrengt achter het fornuis en lange wandelingen maakt met haar partner en dochter in haar vrije momenten.

Wat vind jij? Kan schoonheid een excuus zijn om je dochter niet naar school te brengen?

Advertisement