20-jarige miljonair bekritiseert leeftijdsgenoten die geen luxe auto hebben: “stel jezelf een paar vragen”

Janine

31 Januari 2023

20-jarige miljonair bekritiseert leeftijdsgenoten die geen luxe auto hebben: “stel jezelf een paar vragen”
Advertisement

Veel mensen dromen ervan om miljonair te worden en vaak vergeten de weinigen die erin slagen dit felbegeerde doel te bereiken gemakkelijk de echte waarde van geld. Een voorbeeld van dit ongelukkige gedrag is Sebastian Ghiorghiu, een jonge 24-jarige influencer die beweert “het gemaakt" te hebben door zichzelf een "miljonair" te noemen.

De jongen belandde in het middelpunt van de controverse toen hij kritiek uitte op zijn leeftijdsgenoten die geen luxe sportwagen bezitten met een minimumwaarde van 200.000 euro, wat hij nu als "kleingeld" beschouwt. Het controversiële betoog werd gedeeld op zijn TikTok-profiel.

via NYPost

Advertisement
YouTube - Sebastian Ghiorghiu

YouTube - Sebastian Ghiorghiu

Sebastian werd geboren in Detroit en beweert in slechts zes jaar tijd 8 miljoen euro te hebben verdiend door de oprichting van een reclamebureau om inhoud op Google en YouTube te verspreiden en andere banen. "De wereld heeft tegenwoordig zoveel te bieden, vooral met hulpmiddelen voor kunstmatige intelligentie die als nooit tevoren kunnen worden benut. Daarom is 200.000 euro kleingeld voor mij", zei hij in een interview.

"Mensen zullen zeggen dat ik niet in de realiteit leef, maar dat is niet zo. Als je een 20-jarige bent en je hebt geen Lamborghini, moet je gaan zitten en een serieus gesprek met jezelf hebben over waarom je geen luxe auto hebt”, merkte hij op. Onnodig te zeggen dat deze verklaring tot talloze controverses op internet heeft geleid.

TikTok - @officialsebghiorghiu

TikTok - @officialsebghiorghiu

Veel gebruikers hebben zijn woorden met sarcasme hard bekritiseerd: "Jongens, de gemakkelijkste manier om rijk te worden is door te doen alsof je rijk bent en een cursus te verkopen die gaat over hoe je geld kunt verdienen", merkte een jonge man op. "Onduidelijke instructies. Nu zit ik met mezelf en een politieagent te discussiëren waarom ze me de Lamborghini-winkel wegstuurden", grapte een ander.

“En wat als ik geen Lamborghini wil?" vroeg een derde. Anderen hebben echter betere manieren voorgesteld om deze grote som geld te investeren: "Ik zou mijn ouders liever meteen met pensioen laten gaan", schreef een meisje. In plaats van er een doel van te maken een Lamborghini te kopen, zou een twintigjarige zijn leven gewoon zo eerlijk en oprecht mogelijk moeten leiden.

Wat vind je van zijn uitspraak?

Advertisement