Opa koopt een bus om al zijn 10 kleinkinderen elke ochtend naar school te kunnen brengen

Janine image
door Janine

03 Februari 2023

Opa koopt een bus om al zijn 10 kleinkinderen elke ochtend naar school te kunnen brengen
Advertisement

De meeste grootouders houden misschien zelfs meer van hun kleinkinderen dan van hun eigen kinderen: dit komt omdat ze ze zien als "puppy's" die liefde en bescherming nodig hebben en niet langer de grote verantwoordelijkheid hebben om 24 uur per dag, zeven dagen per week ze op te moeten voeden. Ze kunnen genieten van de vreugde om hun kleinkinderen te zien opgroeien vanuit een iets meer ontspannen perspectief dan hun ouders. Wat deze grootvader deed om ervoor te zorgen dat alle tien zijn kleinkinderen veilig en op tijd op school kwamen, is echter iets legendarisch: meneer Doug Hayes is gek op elk van hen en wilde niet een van hen verwaarlozen.

via Goodmorningamerica

Advertisement
YouTube - KGW News

YouTube - KGW News

Zoals alle gepensioneerde grootouders, hadden de kinderen van meneer Doug hun vader gevraagd om hun kinderen naar school te brengen. De tien kinderen - allemaal ongeveer even oud, met een leeftijdsverschil van ongeveer vijf jaar - gaan naar een kleine privéschool in de Amerikaanse stad waar ze wonen, maar het instituut heeft geen schoolbusdienst. De kleintjes klaagden vaak over dit gebrek bij hun grootvader en grootmoeder Amy.

Tijdens de kerstperiode vroeg mevrouw Amy aan haar man wat zijn grootste droom was: "Ik zou heel blij zijn als ik al onze kleinkinderen 's morgens met ons eigen busje naar school zou kunnen brengen", antwoordde meneer Doug. Een week na deze bekentenis deed zijn vrouw wat berekeningen en vertelde haar man dat het tijd was om zijn kleine droom te realiseren.

Advertisement
YouTube - KGW News

YouTube - KGW News

Blijkbaar was het lot hen gunstig gezind: na een korte zoektocht vond het stel de perfecte bus om te kopen. Op eerste kerstdag, toen de hele familie bijeen was voor de lunch, liet meneer Doug het enorme geschenk zien dat jong en oud gelukkig zou maken. De kleintjes waren verrukt over de exclusieve schoolbus en de ouders waren aangenaam verrast. Geen van hen kon hun ogen geloven.

"Het was een grote verrassing! We waren allemaal echt verbaasd. Ik had nooit verwacht dat hij een bus zou kopen! Het was echt leuk!", aldus een van de kleinkinderen op het lokale nieuws. "Het gaat vooral om hun veiligheid en om elke ochtend een paar minuten met ze door te kunnen brengen", legt meneer Doug uit.

Ongetwijfeld zal de hele familie nooit vergeten wat opa Doug bereid was te doen voor zijn dierbaren.

Advertisement