Ze ontdekt 2 uur voor de bevalling dat ze zwanger is: geen buik en geen andere eetgewoonten in 9 maanden

Janine image
door Janine

01 Februari 2023

Ze ontdekt 2 uur voor de bevalling dat ze zwanger is: geen buik en geen andere eetgewoonten in 9 maanden
Advertisement

Hoe is het mogelijk dat een vrouw niet merkt dat ze zwanger is? Blijkbaar komt het vaker voor, gezien de gevallen die zich de afgelopen jaren op dit gebied hebben voorgedaan. Ook de hoofdpersoon van dit verhaal wist blijkbaar niets van haar zwangerschap, zozeer zelfs dat ze deze ontdekking slechts een paar uur voor de bevalling deed. Geen plotselinge trek in eten en vooral geen buik die de gelukkige gebeurtenis kon voorspellen. Een zeker atypische zwangerschap, die veel gebruikers heeft verbaasd. Laten we het verhaal van deze jonge moeder in detail bekijken.

via Independent

Advertisement

Bri Blanton werd moeder op een heel vreemde manier... zonder het praktisch te beseffen! Op slechts 18-jarige leeftijd verbaasde de jonge Amerikaanse het web door te verklaren dat ze pas een paar uur voor de bevalling besefte dat ze zwanger was. Nadat haar zwangerschap ten einde was, begon Bri de eerste echte symptomen te voelen en te begrijpen dat er duidelijk iets mis was. De jonge vrouw werd wakker met hevige buikpijn en waarschuwde onmiddellijk haar moeder, Jennifer Blackwell. Zij aarzelde niet om haar dochter naar het ziekenhuis te brengen, waar de verpleegster hen beiden het ongelooflijke nieuws vertelde: Bri stond op het punt te bevallen van een meisje!

Een paar uur nadat ze dit nieuws hoorden, werd baby Oakleigh geboren en Bri was verheugd de baby in haar leven te verwelkomen.

Advertisement

Hoewel ze maar weinig tijd had om aan het idee te wennen om moeder te worden, is Bri nu gelukkiger dan ooit met haar baby Oakleigh: "Toen ze me vertelden dat ik zwanger was en op het punt stond te bevallen, kon ik het niet geloven. Ik bleef tegen mijn moeder zeggen: 'Dit kan niet.' Ze legden haar in mijn armen nadat ze was geboren en mijn moeder zei dat ik eruitzag als een verdwaald hertje dat naar haar keek. Het kostte me ruim vier uur nadat ze was geboren om het te beseffen”. In feite is dergelijk nieuws niet gemakkelijk te verteren en we begrijpen heel goed dat de jonge vrouw zich misschien verloren heeft gevoeld bij een dergelijke gebeurtenis. Bri's moeder, Jennifer, was net zo verbaasd over wat er was gebeurd, aangezien ze haar dochter een paar maanden eerder een zwangerschapstest had gegeven, die negatief bleek te zijn. Bovendien, zoals ook door haarzelf werd onderstreept, heeft Bri tijdens deze 9 maanden zwangerschap geen buik gekregen, en is ze er zelfs in geslaagd om zichzelf in bikini te laten zien zonder enige argwaan te wekken.

"Hoe dan ook, Oakleigh is een zegen en het is heel mooi om te zien dat Bri moeder is”, bevestigde Jennifer, een jonge oma van slechts 36 jaar oud.

Advertisement