Hij stuurt geld naar zijn moeder om een ​​huis te bouwen, maar zij koopt een auto voor haar andere zoon: "Ik voel me verraden"

Janine image
door Janine

06 Februari 2023

Hij stuurt geld naar zijn moeder om een ​​huis te bouwen, maar zij koopt een auto voor haar andere zoon: "Ik voel me verraden"
Advertisement

Er wordt vaak gezegd dat familieleden, ouders, broers en zussen de meest vertrouwde mensen zijn, degenen die ons nooit of te nimmer zouden verraden en die alles zouden doen om ons een goed gevoel te geven. Helaas is dit in werkelijkheid niet altijd zo, maar er zijn gevallen waarin juist de naaste mensen diep teleurstellen.

Of het nu komt door de diepe band met deze familieleden en niet alleen om het gebaar zelf, het doet er weinig toe, maar wat je verbitterd maakt, is de gedachte dat je je niet langer veilig voelt bij hen. Iets dat de jonge man in het middelpunt van dit verhaal helaas heeft meegemaakt. Laten we samen de redenen achterhalen.

via @hectorramirez731/Tik Tok

Advertisement
@hectorramirez731/Tik Tok

@hectorramirez731/Tik Tok

Op internet bekend onder de gebruikersnaam El Etor, plaatste deze man een korte clip op Tik Tok waarin hij zijn verdriet bekende over een gebaar van zijn moeder. Nadat hij van Mexico naar de Verenigde Staten was verhuisd op zoek naar fortuin en werk, zei onze hoofdrolspeler dat hij altijd geld naar zijn familie heeft gestuurd om hen te helpen vreedzaam te leven. Een van de laatste keren dat hij het deed, vroeg hij de ouder zelfs om iets specifieks, wat ze niet respecteerde.

"Ik ben erg verdrietig - zo is in de clip te lezen - omdat ik 100.000 pesos naar mijn moeder heb gestuurd om haar te vragen aan mijn huis te gaan werken en ze vertelde me dat ze 70.000 aan mijn broer had gegeven om hem een ​​nieuwe auto te laten kopen". Iets wat hem diep raakte, waar hij zich heel naar over voelde.

Het is altijd fijn om te weten dat een kind zijn uiterste best doet voor zijn ouders, om ervoor te zorgen dat ze niets missen en om hen de liefde terug te geven die ze gekregen hebben, maar het is ook zo dat ouders zich niet gerechtigd moeten voelen om beslissingen te nemen door alleen hun gedachten te volgen en zonder rekening te houden met de gevoelens van anderen, vooral niet als hun kinderen volwassen zijn geworden. Deze moeder vond het blijkbaar niet nodig om het met hem te bespreken voordat ze het grootste deel van het gestuurde geld aannam en aan zijn broer gaf. Deze laatste vertelde hem natuurlijk dat hij, zodra hij de kans kreeg, alles terug zou geven, maar het is het aanvankelijke gebaar dat teleurstelt.

Advertisement
@hectorramirez731/Tik Tok

@hectorramirez731/Tik Tok

De vrouw begreep ongetwijfeld de behoefte van haar andere zoon en probeerde hem zo goed mogelijk te helpen, maar onze hoofdrolspeler had het geld voor een heel specifiek doel gestuurd. Daarom zou het leuk geweest zijn om hem te bellen en te vragen of het mogelijk was om dat geld te lenen, alvorens het daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Dit zou voldoende zijn geweest om teleurstelling voor de man en misschien het verlies van vertrouwen in zijn moeder te voorkomen.

De miljoenen gebruikers die de video zagen, zeiden dat ze net zo verbitterd waren, het eens waren met de man en hem in verschillende gevallen adviseerden de banden met de familie te verbreken. Anderen waren echter iets meer begripvol en vonden dat hij een discussie met beiden moest aangaan voordat hij overhaaste beslissingen nam.

Vind je dat hij overdrijft of heeft hij gelijk en had zijn moeder anders moeten handelen?

Advertisement