"Ik trouwde met de pestkop die me plaagde op het lyceum: hij heeft me gekwetst, maar ik heb hem vergeven”

Janine image
door Janine

05 Februari 2023

"Ik trouwde met de pestkop die me plaagde op het lyceum: hij heeft me gekwetst, maar ik heb hem vergeven”
Advertisement

De schooljaren kunnen de mooiste, maar ook de moeilijkste in een mensenleven zijn. De meest gecompliceerde periode voor velen is die van de adolescentie, wanneer je opgroeit, heb je je eerste belangrijke ervaringen, bloeien je eerste liefdes op en helaas ervaren velen de trieste ervaring van pesten door leeftijdsgenoten.

Het fenomeen pesten is helaas bekend en is een enorm probleem dat onze samenleving teistert en dat bijna onmogelijk lijkt uit te roeien. Toch moet er een manier zijn om het te verslaan en we mogen nooit de hoop verliezen, noch stoppen met de zoektocht. In die zin is het verhaal dat we je gaan vertellen een voorbeeld van tolerantie, maar ook van begrip, van de kant van degenen die in de rol van pestkop zijn geweest, om hoe verkeerd dit is.

via New York Post

Advertisement
@laurenenslow/Tik Tok

@laurenenslow/Tik Tok

Klasgenoten plagen, ze gekke bijnamen geven of ze vergelijken met bepaalde stripfiguren, zoals in dit geval, lijkt grappig, maar voor degenen die er de gevolgen van ondervinden is het dat helemaal niet. Lauren Enslow, 20 jaar, oorspronkelijk uit Utah, weet het heel goed, en enige tijd was ze het mikpunt van spot van een van haar klasgenoten.

Lucas Olsen, 21 jaar, was de dader van het wangedrag tegen haar en elke dag genoot hij ervan om het meisje met zijn vrienden te bespotten, totdat er iets veranderde en hij haar met andere ogen begon te bekijken.

Wie zou zich ooit kunnen voorstellen dat ze op een dag een band zou krijgen met de pestkop van het lyceum tot het punt om te besluiten met hem te trouwen? Welnu, voor deze twee jongeren was dat zo.

Advertisement

Het keerpunt kwam toen Lauren, samen met haar moeder en zus, betrokken raakte bij een auto-ongeluk waarvan Lucas getuige was. Gelukkig kwamen de drie vrouwen ongedeerd uit de episode, maar de jongen was er zo door geschokt dat hij geïnteresseerd raakte in de jonge vrouw op wie hij het tot dan toe had gemunt.

"Hij begon elke dag contact met me op te nemen om erachter te komen hoe het met me ging - zei Lauren - zo zag ik voor het eerst het goede in hem en langzaamaan ontstonden wederzijdse gevoelens. Velen vertelden me dat ze nooit een kans zouden geven aan iemand die me tot dan toe een slecht gevoel had gegeven, maar ik voelde dat hij anders was dan de jongen die me voor de gek hield".

Dezelfde verandering die de jongen voelde: "Ik begreep dat mijn eerdere gedrag verkeerd was - bekende hij - Als je jonger bent, denk je dat sommige dingen grappig zijn, maar het is precies het tegenovergestelde".

@laurenenslow/Tik Tok

@laurenenslow/Tik Tok

Dag na dag groeide de liefde tussen de twee steeds meer totdat Lucas zijn wederhelft meenam naar een magische plek en haar daar vroeg om zijn vrouw te worden. Lauren aarzelde niet om te accepteren en een verhaal dat negatief begon, kreeg een prachtig gelukkig einde.

Soms is nadenken over je fouten en het begrijpen ervan voldoende om een ​​stapje terug te doen en je excuses aan te bieden. Het is duidelijk dat er aan de andere kant ook een goede wil moet zijn, en in dit geval was Lauren heel open naar de jongen toe. Niet dat het gemakkelijk is natuurlijk, en we kunnen het degenen die niet kunnen vergeven niet kwalijk nemen, maar het is geweldig om te weten dat zelfs uit het negatieve iets buitengewoon moois kan ontstaan.

We wensen hen een geweldig leven samen.

Advertisement