Oma scheidt na jaren huwelijk van bazige echtgenoot: "Het kan, nu ben ik gelukkig" (+VIDEO

Janine image
door Janine

04 Februari 2023

Oma scheidt na jaren huwelijk van bazige echtgenoot: "Het kan, nu ben ik gelukkig" (+VIDEO
Advertisement

In het leven moeten we proberen ons zo goed mogelijk te voelen, zonder de mensen om ons heen pijn te doen. Het is niet altijd mogelijk om iemands doelen te bereiken, maar iemands gezondheid en geluk hangen van veel dingen af ​​en het belangrijkste is om dit welzijn te bereiken, vooral na het verstrijken van een bepaalde leeftijd. Het is echter niet eenvoudig om drastische beslissingen te nemen en te veranderen, zeker niet als je gewend bent aan een bepaalde routine of de aanwezigheid van bepaalde mensen. De hoofdrolspeelster van dit verhaal weet het heel goed, die heeft besloten van haar man te scheiden en eindelijk een einde te maken aan haar ongezonde relatie. Wat deze vrouw ons duidelijk wil maken, is dat het nooit te laat is voor zo'n verandering.

via TikTok / aidasedanolaabuela

Advertisement
TikTok / aidasedanolaabuela

TikTok / aidasedanolaabuela

De vrouw, op TikTok bekend als 'aidasedanolaabuela', deed over zich praten nadat ze had toegegeven dat ze zich heel goed voelt over haar beslissing om te scheiden. Haar huwelijk was geen gelukkig huwelijk, hoewel ze vele jaren getrouwd bleef, en pas op zeer hoge leeftijd slaagde ze erin de moed te vinden om uit die benauwde situatie te komen. Precies om deze reden wil ze vandaag tegen iedereen zeggen dat ze hun leven ten volle moeten leven, en iedereen die zich in een dergelijke situatie bevindt, aanmoedigen om eruit te komen.

De vrouw zei dat ze zich eindelijk vrij voelt omdat ze zich niet langer hoeft te onderwerpen aan de bevelen van een echtgenoot die haar vertelt wat ze op de markt moet kopen, bijvoorbeeld: "Nu ga ik naar de markt en kan ik sinaasappels, appels en wat dan ook kiezen en eten wat ik wil, ik ben gelukkig. De waarheid is dat het op mijn leeftijd, na zoveel jaren huwelijk, erg moeilijk was om mijn man te verlaten, maar kijk waar ik nu ben, ik kan zo vaak door de gangpaden lopen als ik wil”, reageerde ze blij in haar video.

Advertisement

Als je samen bent met een persoon, moet er sprake zijn van medeplichtigheid, liefde en respect voor de ander: je zit in hetzelfde team en niet in een competitie. Helaas zijn er echter veel gevallen waarin een van de twee partners een giftige houding ten opzichte van de ander toepast, waardoor de relatie onvermijdelijk wordt verpest. Zoals deze lieve vrouw ons echter heeft geleerd, is het nooit te laat om "te kiezen om gelukkig te zijn", dus geef niet op en wees dapper: "het kan!".

Advertisement