Piloot wijdt tijdens de vlucht een bericht aan zijn ouders: "bedankt voor alles, ik zou hier niet zijn zonder jullie"

Janine image
door Janine

05 Februari 2023

Piloot wijdt tijdens de vlucht een bericht aan zijn ouders: "bedankt voor alles, ik zou hier niet zijn zonder jullie"
Advertisement

Velen van ons zullen weten dat er bij het reizen met het vliegtuig enkele gewoonten zijn die gerespecteerd moeten worden. Eenmaal aan boord krijgen we bijvoorbeeld alle nodige informatie voor de vlucht en voor vertrek neemt de gezagvoerder het woord om zich voor te stellen en iedereen een prettig verblijf aan boord te wensen. Standaardberichten die niet veel van elkaar verschillen, behalve hele kleine details.

Dit was niet het geval voor een speciale vlucht waarbij de piloot, evenals de zoon van twee van de passagiers, besloot om iets geweldigs te doen voor zijn vader en moeder. Laten we samen uitzoeken wat het is.

via pilot_jordi/Instagram

Advertisement
pilot_jordi/Instagram

pilot_jordi/Instagram

Jordi Jacas is een jonge piloot die in Madrid woont en heel beroemd is geworden op internet vanwege een video waarin hij de protagonist is, samen met de twee belangrijkste mensen in zijn leven: zijn ouders. Zoals gewoonlijk nam hij het woord om alle passagiers welkom te heten, maar verklaarde toen dat hij een paar momenten wilde besteden aan iets persoonlijks.

"Ik wil iets met jullie allemaal delen - begon de man - De vlucht van vandaag is heel bijzonder voor twee aanwezigen en ook voor mij. De twee mensen waar ik het over heb zijn mijn ouders en vandaag is de eerste keer dat ze een vliegtuig hebben genomen waarvan ik de piloot ben. Het zijn twee bijzondere mensen die alles voor mij en voor het realiseren van mijn droom hebben gedaan - vervolgde hij - Het verlangen dat ik als kind had is mijn beroep geworden. Het was niet makkelijk om het doel te bereiken, maar ik ben hier nu en ik zou het voor geen goud willen veranderen. Daarom maak ik van de gelegenheid gebruik om mijn ouders te bedanken voor wat ze hebben gedaan. Ik weet zeker dat zonder hen aan mijn zijde dit allemaal niet mogelijk zou zijn geweest".

Advertisement
pilot_jordi/Instagram

pilot_jordi/Instagram

Met deze lieve en emotionele woorden wenste Jordi iedereen een fijne vlucht, terwijl zijn vader met veel aandacht naar de boodschap luisterde en zijn moeder een paar tranen van vreugde liet ontsnappen voor de blijk van genegenheid die ze zojuist hadden ontvangen.

Alle aanwezigen waren ontroerd en applaudisseerden de jonge piloot voor het mooie gebaar richting zijn ouders. Het is vanzelfsprekend dat een kind deze dingen denkt: iedereen weet dat hij het zonder twee rotsen achter zich nooit zou hebben gehaald, maar het hem horen zeggen en bovendien in het bijzijn van zoveel reizigers, heeft een heel ander effect. En misschien was dat precies waar de piloot op doelde.

Als je het volledige bericht wilt horen, klik dan hier.

Advertisement