Zijn vrouw verdwijnt plotseling terwijl ze op het vliegveld zijn: "ze schreef me om haar nooit meer te zoeken"

Janine image
door Janine

14 Februari 2023

Zijn vrouw verdwijnt plotseling terwijl ze op het vliegveld zijn: "ze schreef me om haar nooit meer te zoeken"
Advertisement

Er wordt gezegd dat liefde het sterkste gevoel van allemaal is, dat dankzij liefde elke moeilijkheid onder ogen kan worden gezien en overwonnen, maar er zijn gevallen waarin dit idee in werkelijkheid onmogelijk lijkt te zijn. Soms bevinden ogenschijnlijk gelukkige verliefde stellen zich in situaties die zo absurd zijn dat ze nauwelijks voor mogelijk kunnen worden beschouwd, maar ondanks alles moet je je neerleggen bij hun onvermijdelijkheid en het lot accepteren zoals het is geschreven.

De hoofdpersoon van dit verhaal dacht bijvoorbeeld dat hij het mooiste moment van zijn leven beleefde: getrouwd en zijn eerste kind op komst, geloofde hij dat niets zijn persoonlijke idylle kon ruïneren, maar dat gebeurde wel. Zonder de minste waarschuwing stortte zijn hele leven in en kon hij niet anders dan toekijken zonder een remedie te vinden.

via Reddit

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Het verhaal werd verteld door de man in een lange post op Reddit. Onze hoofdrolspeler, ongelovig over wat hij had meegemaakt, besloot zijn verbazing te delen met webgebruikers. "Ik was op het vliegveld met mijn 28 weken zwangere vrouw toen ze me een half uur voordat onze vlucht vertrok in de steek liet" - zo begint het verhaal van deze door verdriet overspoelde echtgenoot door de verwijdering van zijn vrouw.

Blijkbaar zaten de twee rustig op het vliegtuig te wachten toen de vrouw tegen haar man zei dat ze naar de wc moest. Niets vreemds, behalve dat ze na 15 minuten nog steeds niet terug was. Op dat moment belde de man haar om te vragen of alles in orde was en ze antwoordde dat alles goed was en dat ze hem bij de gate zou zien.

Na nog een paar minuten kreeg de man een bericht dat ze al aan boord van het vliegtuig was gegaan. "Op dat moment haastte ik me naar de assistent en vroeg of mijn vrouw op haar plaats zat - vertelde hij - Ze zeiden van niet, maar ik stond erop en toen ontdekte ik dat ze niet alleen niet was ingestapt, maar dat ze de vlucht zelfs had geannuleerd".

Advertisement
Rawpixel - Not the actual photo

Rawpixel - Not the actual photo

Een zeer slechte situatie die onze hoofdrolspeler in een staat van angst bracht. "Ik begreep niet wat er aan de hand was - bekende hij - ik maakte me zorgen om haar en mijn kind, ik belde haar maar ze nam niet op, ik probeerde haar familie en ook van hen was geen spoor te vinden: ik was wanhopig. Een paar uur later ontving ik haar bericht dat ze het land had verlaten en dat ik niet naar haar moest zoeken."

Zo werd deze man plotseling beroofd van zijn sereniteit, van een fundamenteel deel van zijn leven, van de vrouw van wie hij hield en vooral van de mogelijkheid om vader te worden. Velen hebben de meest uiteenlopende redenen verondersteld voor de keuze van de vrouw, maar ze werden allemaal niet bevestigd door de man die, ongelovig, zichzelf geen verklaring kon geven.

Het echt trieste was dat hij moest erkennen dat er geen weg meer terug was en dat hij het onverwachte einde van iets moois moest accepteren: "Tot twee uur daarvoor omhelsden we elkaar en waren we gelukkig, en toen veranderde plotseling alles" - schreef hij de man. En zo is het: in sommige gevallen geeft het leven ons de mooiste vreugden, terwijl het ons in andere gevallen een hart vol pijn bezorgt.

Hoe zou jij gereageerd hebben in zijn plaats?

Advertisement