Ze staat om 6.30 uur op om zich op te maken en haar zoon naar school te brengen: "Ik wil niet slonzig zijn zoals andere moeders"

Janine image
door Janine

12 Februari 2023

Ze staat om 6.30 uur op om zich op te maken en haar zoon naar school te brengen: "Ik wil niet slonzig zijn zoals andere moeders"
Advertisement

Alle vrouwen van de wereld zouden zich zo mooi willen voelen als prinsessen en hun vrije tijd willen wijden aan winkelen en het verzorgen van hun lichaam, maar de realiteit staat hen niet altijd toe bepaalde vrijheden te nemen. De redenen kunnen zeer uiteenlopend zijn, maar vaker wel dan niet is het routine, werk en vooral de komst van kinderen om de prioriteiten te veranderen en opnieuw vorm te geven. Het is dan ook geen toeval dat veel moeders zich na verloop van tijd laten gaan en stoppen met het dragen van onberispelijke kleding en make-up elke keer dat ze het huis verlaten. Dan zijn er die vrouwen die, ondanks het feit dat ze kinderen hebben, liever kleine extra "opofferingen" doen om er altijd perfect uit te zien: dit is het geval met de hoofdpersoon van dit verhaal.

Advertisement

Sunny Andrea is een 39-jarige glam mom, maar wat betekent 'glam mom' precies? Welnu, ze is gewoon een moeder die, ondanks dat ze twee zoons van 7 en 2 jaar oud heeft, altijd erg op haar uiterlijk let. Hoe vermoeiend haar routine ook is of niet, wat zeker is, is dat ze elke ochtend om 6.30 uur wakker wordt om haar mooiste kleren te kiezen en zich perfect op te maken voordat ze de kinderen naar school brengt. Sunny is erg kritisch over die moeders die zich duidelijk hebben laten gaan en die hun kinderen elke ochtend in pyjama en met een sjofel uiterlijk naar school begeleiden. Niet dat ze ze wil overtuigen om te veranderen, maar ze snapt gewoon niet hoe ze zich goed kunnen voelen in sneakers en een oversized trui.

Aan de andere kant kan Sunny's standpunt worden gedeeld: "Ik denk dat de manier waarop je je kleedt en presenteert een belangrijke boodschap afgeeft aan de mensen om je heen, en er goed uitzien bij de ingang van de school geeft me het zetje dat ik nodig heb om mijn dag te beginnen”, zegt Sunny.

Advertisement

Wat zeker is, is dat haar redenering vooral functioneert op grond van de maatschappij waarin we leven, sterk gericht op uiterlijkheden. Daarnaast werkt Sunny parttime als model en is ze getrouwd met de 54-jarige ondernemer Danny Andrea: deze moeder heeft dus veel vrije tijd en veel geld om voor zichzelf en haar uiterlijk te kunnen zorgen. En blijkbaar wordt de interesse over kleding en make-up ook gedeeld met haar man: "Danny verwent me graag met kleding en make-up, hij complimenteert mijn stijl en mijn uiterlijk en is blij met alles wat me gelukkig maakt. Hij heeft een talent voor het kiezen van kleding en schoenen die bij me passen, en hij gaat met me winkelen."

Kortom, Sunny is altijd erg perplex als ze wordt geconfronteerd met "verwaarloosde moeders" wanneer ze haar 7-jarige zoon naar school brengt. Wat vind jij?

Advertisement