Ze bestellen twee koffie maar realiseren zich niet dat ze $4.456 hebben betaald: “Dat was een grote vergissing”

Janine image
door Janine

18 Februari 2023

Ze bestellen twee koffie maar realiseren zich niet dat ze $4.456 hebben betaald: “Dat was een grote vergissing”
Advertisement

Als je naar een restaurant, bar of winkel gaat, maak er dan altijd de goede gewoonte van om de afgegeven kassabon te controleren om eventuele nare verrassingen te voorkomen. Fouten kunnen helaas op elk moment worden gemaakt, maar het is beter om ze tijdig op te merken dan dat je daardoor je plannen moet veranderen. Zo kreeg het stel, hoofdpersonen van dit verhaal, een zeer hoge rekening voor het nuttigen van twee drankjes die beiden altijd in hetzelfde koffiehuis consumeerden. Natuurlijk hadden ze geen van beiden de fout opgemerkt...

via Atlanta News First

Advertisement

Merry Christmas from the ODells 2022! DeeDee O'Dell

Pubblicato da Jesse Odell su Domenica 25 dicembre 2022

Jesse en Deedee O'Dell zijn getrouwd en hebben 4 kinderen en gaan, zoals bijna elke dag, naar Starbucks om hun favoriete drankje te nuttigen, namelijk een Iced Americano en een cappuccino. Meestal is de prijs voor deze twee drankjes ongeveer $10, maar Jesse had die dag per ongeluk meer betaald. Veel meer. Op het moment zelf presenteerde de man de kaart echter gewoon ter betaling en lette niet op het afgegeven ontvangstbewijs. Enige tijd later ging Deedee met haar dochters naar een winkel, maar toen het tijd was om te betalen, leek het erop dat het geld bijna op was. Wat was er aan de hand?

Na een paar telefoontjes bleek dat voor de twee koffie bij Starbucks in totaal $4.456 waren betaald!

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Blijkbaar waren de kosten van de drankjes ongeveer $10, maar Jesse's verkeerde "fooi" was $4.444, voor een totaal van $4.456. Nadat ze deze grote fout met enige vertraging hadden ontdekt, moest het stel de familiereis naar Thailand, het geboorteland van Deedee, uitstellen, die haar zus na zoveel jaren weer wilde omhelzen. Maar gezien de plotselinge uitgave moest het paar de niet-restitueerbare reis uitstellen.

"Dit heeft ons een enorme beperking opgeleverd en we hopen dat andere mensen nooit met zoiets te maken krijgen", zei Jesse. Gelukkig heeft een woordvoerder van Starbucks bevestigd dat het probleem van Deedee en Jesse is opgelost en dat het paar hun geld heeft teruggekregen.

Advertisement